Kenan Işık'a veda paylaşımları: 10 yıllık hasret sürecine sonsuzluk eklendi şimdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kenan Işık'a veda paylaşımları: 10 yıllık hasret sürecine sonsuzluk eklendi şimdi
Abone ol
10 yıl önce 21 Mart 2014 tarihinde düşerek beyin kanaması geçiren oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 76 yaşında hayatını kaybetti. Dadı'da Işık ile birlikte rol alan Gülben Ergen duygularını sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimler de Kenan Işık'a veda paylaşımlarında bulundu.

4 saat süre ameliyattan sonra Kenan Işık 10 yıl komada kaldı. Kenan Işık'ın 10 yıl sonra ise ölüm haberi geldi.

Dadı dizisinde usta isimle birlikte rol alan Gülben Ergen dizideki karelerini paylaşarak duygularını sosyal medyadan paylaştı.

Gülben Ergen paylaşımında şunları yazdı: "Dev Çınarım Kenan Işık…
İki yılımızın her günü sevgiyle, saygıyla, anılarla geçti Dadı’da.
10 yıllık hasret sürecine sonsuzluk eklendi şimdi.
Değerli ailesine, sevenlerine sabırlar dilerim.
Allah rahmet eylesin.
Başımız sağ olsun."

Kenan Işık'ın ölüm haberinin ardından ünlü isimler şu paylaşımları yaptı:

Zafer Algöz: Allah rahmet eylesin, oyunculuk mesleğini seçmemde çok büyük emeğin var. Kenan Işık 10 yıldır hayata tutunmaya çalıştı ve acıları son buldu. Kıymetli ağabeyim, mekânın cennet olsun.

Berna Laçin: Gerçekten çok uzun yıllardır çok üzgünüm bunun için. Çok uyumlu bir çalışma arkadaşıydı. Her zaman sakinliğiyle hatırladık, sohbetlerimiz olurdu. Sakin bir insandı, beyefendi bir insandı, ailesi sayesinde yaşama tutundurulmaya çalışıldı. Ailesine Allah sabır versin. Önemli bir kişiyi kaybettik.

Ali Sunal: Mekânın cennet olsun canım Sayın Bakanım. Şu karede olduğum için o kadar şanslıyım ki... Sana doyamadık Kenan ağabeyim. İyi ki tanımışım, dertleşmişim, şakalaşmışım, sahne paylaşmışım nur içinde yat Kenan Işık.


Yorum Yazın