Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick yaptı: Benfica, Rio Ave'yi 5-0 yendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kerem Aktürkoğlu Hat-Trick yaptı: Benfica, Rio Ave'yi 5-0 yendi
Abone ol

Kerem Aktürkoğlu, Benfica’nın Rio Ave’yi 5-0 yendiği maçta hat-trick yaparak galibiyete damga vurdu. Milli futbolcu, Benfica formasıyla ligdeki gol sayısını 5’e çıkararak gol krallığı yarışında 3. sıraya yükseldi.

Portekiz 1. Futbol Ligi’nin 8. haftasında Benfica, Rio Ave’yi ağırlayarak sahadan 5-0 galip ayrıldı. Maçın yıldızı, attığı gollerle hat-trick yapan Kerem Aktürkoğlu oldu. Milli futbolcu, 12, 16 ve 45+2’nci dakikalarda ağları sarsarak Benfica’nın galibiyetine önemli bir katkı sağladı. Kerem, 63. dakikada yerini Mohammed Zeki Amdouni’ye bıraktı. Maçın kalan gollerini ise 79’uncu dakikada Andreas Schjelderup ve 81. dakikada Amdouni kaydetti.

Bu galibiyetle birlikte Benfica, puanını 19’a yükselterek ligde 3. sıradaki yerini korudu.

Kerem Aktürkoğlu’nun Performansı:

Benfica formasıyla ligde 4, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, toplam gol sayısını 8’e çıkardı. Bu 7 maçın 6’sında gol atan Kerem, Boavista maçında ise gol atamasa da 2 asistle skora katkı sağladı. Ligdeki gol sayısını 5’e yükselterek gol krallığı yarışında 3. sıraya yerleşti.

Hat-Trick Sayısı:

Bu maçla birlikte 4. kez hat-trick yapan Kerem, daha önce Galatasaray formasıyla 2 kez ve Erzincanspor formasıyla 1 kez hat-trick yapmıştı.


Yorum Yazın