Kia’dan Ekim Ayına Özel Kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kia’dan Ekim Ayına Özel Kampanya
Abone ol
Kia’dan Ekim Ayına Özel Kampanya

Kampanya kapsamında ekim ayının sonuna kadar Yeni Picanto, Stonic ve Niro’da 12 ay boyunca sıfır faiz fırsatı bulunuyor.

 

 

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Kia, sonbahara özel olarak hazırladığı kampanyalarla otomobil severlere eşsiz fırsatlar sunuyor. Kia’nın bireysel ve tüzel kullanım için ayrı ve özel olarak hazırladığı kampanyaları, birçok modelde geçerli olacak şekilde ekim ayı sonuna kadar meraklılarını bekliyor.

 

Marka, ekim ayı kampanyaları kapsamında bireysel müşterilerine özel olarak Yeni Picanto, Stonic ve Niro modellerinde yüzde sıfır faiz imkânı sağlıyor. 

 

Kampanya kapsamında Yeni Picanto ve Stonic 150.000 TL’ye 12 ay, yüzde sıfır faiz avantajıyla; Niro ise 250.000 TL’ye, 12 ay, yüzde sıfır faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. 

 

Tüzel müşteriler için cazip kampanyalar

 

Kia’nın zıtlıkların birleşimi tasarım felsefesini yansıtan elektrikli E Segment SUV modeli EV9, tüzel müşteriler için ekim ayına özel olarak 750.000 TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz avantajıyla satışa sunuluyor. 

 

Satışa sunulduğu ilk günden bu yana üst düzey performansıyla örnek olarak gösterilen, şık ve çekici tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken E SUV segmentinin ödüllü otomobili EV6 ise 750.000 TL’ye, 12 ay, yüzde sıfır faiz imkanıyla meraklılarını bekliyor.

 

Kia’nın birbirinden cazip fırsat ve avantajlar sunan kampanyalarıyla alakalı bilgi sahip olmak isteyenler kia.com.tr’deki kampanyalar sayfasından ve Kia yetkili bayilerinden bilgi sahibi olabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Yorum Yazın