Kirli Sepeti'nin final kararına seyirciden tepki yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kirli Sepeti'nin final kararına seyirciden tepki yağdı
Abone ol

Now, kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un yer aldığı Kirli Sepeti'nin fişini çekti. Final iddialarının ardından dizinin final fragmanı yayınlandı. Seyirciler ise bu karara tepki gösterdi.

Yeni sezonda yayına giren birçok yeni dizi beklentiyi karşılayamadı. Geçtiğimiz sezon seyirciyle buluşan bazı diziler de reytinglere yenildi. Kötü Kan, Kör Nokta, Güzel Aşklar Diyar'ı derken kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun'un yer aldığı Kirli Sepeti için de final kararı alındığı iddia edilmişti.

İstanbul'un zengin muhitlerinden birindeki bir butik sitede çalışan hizmetliler ile onların aralarında uçurumlar olan iş verenlerinin iç içe geçen hayatlarına odaklanan Kirli Sepeti için geçtiğimiz sezon final kararı alınmıştı fakat yurt dışı satışları iyi gelince bir şans daha verilmişti.

Final iddialarının ardından bir umut dizinin devam edeceğini düşünen seyirciye kötü haber verildi. Final bölümünün fragmanı yayınlanınca izleyici resmen ayaklandı. Dizinin harcandığına dair yorumlar yapıldı. Dizi, 3 Kasım Pazar akşamı ekranlara veda edecek.

 


Yorum Yazın