Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Eslem Sena Nur, 3 kadının saldırısına uğradı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Eslem Sena Nur, 3 kadının saldırısına uğradı
Abone ol
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacısı Eslem Sena Nur, gittiği mekânda 3 kadın tarafından saldırıya uğradı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nur, yaşadıklarını Instagram’da paylaştı.

Olayın Detayları

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasının iddialı isimlerinden Eslem Sena Nur, dün akşam gittiği bir mekânda tanımadığı 3 kadının saldırısına uğradı. Kanlar içinde hastaneye kaldırılan Nur, yaşadıklarını Instagram hesabından paylaştı.

Eslem Sena Nur'un Açıklamaları

Instagram'da video yayınlayan Eslem Sena Nur, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Kız arkadaşımla beraber mekânda idik. Eve dönmek için taksi çağırdık onu beklerken lavaboya gittim. Benim arkamdan da 3 tane kız girdi."

Nur, "Lavaboda üstüm müsait değilken kapıyı iteklemeye çalıştılar. Çıktığımda da benimle münakaşaya girdiler. Nedense... Dayak yiyeceğimizi anladım çünkü bir tane kızın elinde çakı vardı. Orada bana saldırmaya kalktılar, ben kaçmaya çalıştım. Beni orada biraz patakladılar. 2 tane kız beni yatırıp mahvettiler. Kafama da çakı soktular. Daha sonra beni merdivenden attılar. Kafamda 12 dikiş var." dedi.

Polis Soruşturması Devam Ediyor

Eslem Sena Nur, olayın ardından karakolda ifade verdiğini belirterek, "Şu an karakoldayım. İfadesi alınıyor arkadaşın. Ne gerek vardı bunlara?" ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın