Köfteci Ramiz’den domuz eti iddialarına yanıt: "Yüzde 100 dana eti kullanıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köfteci Ramiz’den domuz eti iddialarına yanıt: "Yüzde 100 dana eti kullanıyoruz"
Abone ol
Sosyal medyada bir restoran zincirinin ürünlerinde domuz eti bulunduğu iddiaları gündeme gelirken, Köfteci Ramiz, ürünlerinin yüzde 100 dana etinden olduğunu belirtti. Köfteci Yusuf’un bu iddialarla anılması üzerine, Köfteci Ramiz sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak 130 şubesiyle hizmet vermeye devam ettiklerini vurguladı.

Sosyal medyada bir süredir dolaşan bir restoran zincirinin ürünlerinde domuz eti bulunduğuna dair iddialar, bugün söz konusu işletmenin Köfteci Yusuf olduğu iddiasıyla gündeme geldi. Bu olay üzerine, Türkiye'nin bir diğer ünlü köfte zinciri olan Köfteci Ramiz, sosyal medya hesaplarından iddialara gönderme yapan bir paylaşımda bulundu.

Köfteci Ramiz, paylaşımında, "1928'den bugüne, yüzde 100 dana etinden günlük ürettiğimiz ürünlerimizle, Türkiye'de ve 7 ülkede toplam 130 şubemizle hizmetinizdeyiz" ifadelerine yer vererek ürünlerinin kalitesini vurguladı.

Bu paylaşımın ardından, birçok sosyal medya kullanıcısı Köfteci Yusuf’un Instagram hesabında yorum yapma özelliğini kapattığını dile getirdi.


Yorum Yazın