Küçük Narin'in ablasının ölümüyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçük Narin'in ablasının ölümüyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı
Abone ol
Cinayete kurban giden küçük Narin Güran'ın 2009 yılında ölen ablası Tülin Güran'ın zatürreden öldüğü ortaya çıktı. Önceki açıklamalarda solunum yetmezliğine merdiven düşmesi neden olarak gösterilmişti.

Küçük Narin Güran'ın cinayete kurban gitmesinin ardından, 2009 yılında hayatını kaybeden ablası Tülin Güran'ın ölümüyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Ailesi tarafından Tülin Güran'ın merdivenden düşerek solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği belirtilmişti. Ancak yapılan son açıklamaya göre, Tülin Güran'ın zatürreye bağlı solunum yetmezliğinden öldüğü belirlendi.

Tülin Güran'ın 2004 doğumlu olduğu ve ellerinde ve ayaklarında fizyolojik engeller bulunduğu belirtilirken, 2009 yılında 5 yaşındayken zatürre nedeniyle solunum sıkıntısı yaşadığı ve yaklaşık 10 gün süren bir tedavi sürecinin ardından hayatını kaybettiği ifade edildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Narin Güran’ın cinayet soruşturmasını yürütürken, Tülin Güran’ın ölümüyle ilgili de bir soruşturma başlattığını duyurdu.


Yorum Yazın