Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası
Abone ol
Lüleburgaz Belediyesi’nden örnek temizlik kampanyası

Lüleburgaz Belediyesi, temizlik gönüllüleri, belediye personeli ve mahalle sakinlerinin katılımıyla ‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ sloganıyla temizlik kampanyası düzenleyecek. Her hafta belirlenen adreste gerçekleştirilecek kampanyayla sokaklarda temizlik yapılacak. Temizlik konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanan kampanya 20 Eylül Cuma günü saat 10:30’da Siteler Mahallesi’nde başlayacak.

-

Lüleburgaz Belediyesi örnek bir temizlik kampanyasını hayata geçiriyor.

‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ sloganıyla gerçekleştirilecek kampanya kapsamında temizlik gönüllüleri, belediye personeli ve mahalle sakinlerinin katılımıyla sokaklarda temizlik yapılacak. 

HER HAFTA BİR MAHALLEDE

‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ kampanyasının hayata geçmesiyle belediye-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden biri sergilenmiş olacak.

Temizlik gönüllüleri, belediye personeli ve mahalle sakinleri önceden belirlenecek mahallelerde her hafta sokak temizliği yapacak.

Temizlik yapılacak bölgelere ait duyurular gerek mahalle muhtarları aracılığıyla gerekse Lüleburgaz Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından halka duyurulacak.

‘EN TEMİZ MAHALLE’ SEÇİLECEK

Kampanyayla birlikte temizlenecek mahallelerde aynı zamanda ‘En Temiz Mahalle’ rekabeti de yaşanacak.

Temizlenen mahalleler arasında ‘En Temiz Mahalle’ yarışması düzenlenerek mahalle sakinlerinin mahallelerini temizlemede elde ettikleri başarı ve çevre duyarlılıkları taçlandırılmış olacak.

20 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

‘Temiz Sokaklar Mutlu Yarınlar’ kampanyası 20 Eylül Cuma günü saat 10:30’da Siteler Mahallesi’nde başlayacak.

Belediye personeli ve gönüllü vatandaşlar Feyzullah Çarıkçı Parkı’nda toplanacak, ardından sokaklarda temizlik yapılacak. 

Kampanyayla temizlik konusunda farkındalık oluşturulması planlanıyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Yorum Yazın