Manchester United'da Erik ten Hag ile yollar resmen ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manchester United'da Erik ten Hag ile yollar resmen ayrıldı
Abone ol

Manchester United, başarısız sonuçların ardından Erik ten Hag ile yollarını ayırdığını duyurdu. Ruud van Nistelrooy geçici antrenör olarak göreve getirildi.

Manchester United, başarısız sonuçların üst üste gelmesiyle birlikte Erik ten Hag ile yollarını resmen ayırdı. İngiliz devi, teknik direktör değişikliği yaparak flaş bir karar aldı. Hollandalı çalıştırıcının yerine geçici süreliğine Ruud van Nistelrooy’un görev yapacağı belirtildi.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Erik ten Hag, Manchester United erkek birinci takım menajerliği görevinden ayrıldı.” ifadesine yer verildi. Nisan 2022’de göreve gelen Erik ten Hag, 2023’te Carabao Kupası ve 2024’te FA Kupası‘nı kazanarak kulübü iki yerel kupaya taşıdı. Kulüp, Erik ten Hag’a birlikte geçirdiği süre için minnettar olduğunu belirterek, “Kendisine gelecek için iyi dileklerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ruud van Nistelrooy, kalıcı bir baş antrenör işe alınana kadar mevcut koçluk ekibi tarafından desteklenen geçici baş antrenör olarak takımın başına geçecek. Bu değişiklik, Manchester United’ın kötü gidişatını durdurma çabalarının bir parçası olarak görülüyor.


Yorum Yazın