Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara masrafları aldattığı Maxi Lopez'e ödetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara masrafları aldattığı Maxi Lopez'e ödetti
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde avukatının 'Mauro Icardi kredi kartlarını iptal etti' açıklamasıyla gündeme gelen Wanda Nara ardından aldattığı eski eşi Maxi Lopez'le bir araya gelerek herkesi şaşırtmıştı. O buluşmanın perde arkası ise şaşkın yaratan cinsten. Mauro Icardi'den ayrılan Wanda Nara durdu durdu yine yapacağını yaptı! Okul masraflarını aldattığı Maxi Lopez'e çektirdi

Wanda Nara, Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'den ayrılacağını açıkladığı günden bu yana sular durulmuyor. Nara, ayrılığı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurmuştu ve 'aile olarak kalacaklarının' altını çizmişti.

Ancak takip eden süreçte birbirinden şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Bunlardan biri de Mauro Icardi'nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara'nın tüm kredi kartlarını kapatması oldu.

Wanda Nara'ın avukatı Ana Rosenfeld katıldığı bir canlı yayında Icardi'nin Wanda'ya ekonomik baskı yaptığını ve kredi kartlarını bloke ettiğini açıklamıştı. Bu gelişme sonrası ise Wanda Nara'dan şaşırtan bir hamle gelmişti.

Wanda Nara, Icardi ile aldattığı oğullarının babası Maxi Lopez'le bir araya gelmiş ve geçirdikleri bir günün her anını anbean takipçileriyle paylaşmıştı. Bu hareketin Icardi'ye misilleme olduğu düşünülürken bir detay dikkatlerden kaçmamıştı.

Nara'nın paylaşımlarından biri Arjantin'de okula başlayacak olan kızlarının okul malzemelerinin olduğu paylaşımdı. Bu paylaşım sonrası Arjantin basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Wanda Nara, çocuklarının okul masraflarını Maxi Lopez'e ödettiği ve bu paylaşım da Icardi'yi provoke etmek içindi.

Icardi'nin kredi kartlarını bloke ettiği Wanda Nara, sosyal medyadan Maxi Lopez'e çocukların okul malzemelerini satın aldığı için teşekkür etti.
 


Yorum Yazın