Meclis’te adalet nöbetinde olan Emine Şenyaşar fenalaşmasının ardından hastaneye kaldırıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis’te adalet nöbetinde olan Emine Şenyaşar fenalaşmasının ardından hastaneye kaldırıldı
Abone ol
DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar ile beraber Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde adalet nöbetine devam eden Emine Şenyaşar, nöbetin 29. gününde fenalaştı. Meclis’in muhalefet bahçesinden ana binaya girişi engellenen Şenyaşar, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sevk edildi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018’de eski AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısında eşi ve iki oğlu öldürülen, bir oğlu da tutuklanan Emine Şenyaşar’ın oğlu DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ferit Şenyaşar ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde başlattığı adalet nöbeti 29. gününe girdi.

DEM Parti grubunun bulunduğu ana binaya girişi engellenen Şenyaşar, turnikelerin dibinde oturmaya devam etti. Şenyaşar, bu sırada ansızın fenalaştı. Meclis içindeki sağlık birimine haber verilmesi üzerine ambulans geldi ve sağlık çalışanları, Şenyaşar’a müdahalede bulundu. Şenyaşar, daha sonra ambulansla Güven Hastanesi’ne kaldırıldı.    DEM Parti Milletvekili Ferit Şenyaşar, annesinin sinir krizi geçirdiğini, tansiyonu düştüğünü ve kalp sorunu yaşadığını bilgisini paylaştı.


Yorum Yazın