«Metta» omurga koltukları ergonomik evrimin zirvesidir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
«Metta» omurga koltukları ergonomik evrimin zirvesidir
Abone ol

Sürekli oturmak kan damarlarındaki kan akışını, kas tonusunu ve omurganın durumunu etkiler. Yanlış oturma, vücut saatlerce tek bir pozisyonda kilitli kaldığı için ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

«METTA innovative ergonomics» şirketinin laboratuvarının Japonya'dan tasarımcılarla birlikte geliştirdiği özel çalışmalar, genellikle oturarak çalışan kişilerde ortaya çıkan sorunları ortadan kaldırıyor.

Dünya çapında 100'den fazla patentle korunan benzersiz ergonomik mekanizmalar - bu, «МЕTТА» marka koltuk üreticisinin tasarımını ayırt eden şeydir:

  • Koltuğun negatif hücum açısı - bu teknik, uzun süre masa başında çalıştığınızda uyluklarınızdaki kan akışının sıkışmasını önlemeye yardımcı olur;
  • «YOGA» serisindeki koltuğun dinamik ergonomisi, sırtlık 2, 3, 4 D koltukla birlikte tam dinlenme için neredeyse yatay bir yüzeye dönüştürülebilir (bu teknik sırtı, boynu rahatlatır, iç organların çalışmasını iyileştirir);
  • «SAMURAI» serisi koltuklardaki "Samuray Kalbi" senkromekanizması, yumuşak bir şekilde dönerek sırtlığın ve koltuğun açısını sabitler;
  • Kaydırıcı - 5 koltuk pozisyonu için ileri-geri ayarlayıcısı, tasarımı boyunuza ve yapınıza göre ayarlar.

«METTA innovative ergonomics» ürettiği en yeni nesil koltuğu özellikle vurgulamak isteriz. Dinamik ergonomiye sahip «Yoga4D» omurga koltuğu, her başarılı kişinin verimliliğini ve üretkenliğini en üst düzeyde konforla artırmak için yaratılmıştır.

Ergonomide evrimin zirvesi olan bu koltuğun dünyada eşi benzeri yoktur. Buradaki temel fikir, «Yoga» ergonomik koltuğunun 4D sırtlığının omurganızı germenize ve hafifçe bükmenize, karnınızı düzeltmenize ve ayağa kalkmadan esnemenize olanak sağlamasıdır. Bu, işyerinde yapılan yoga egzersizidir! Mutlaka denemelisiniz!

En iyi, maksimum ergonomik koltukların özelliği oturmanın zararsızlığıysa, Yoga4D omurga koltuğu da dinamik ergonomisiyle sürekli oturmanın neden olduğu birçok hastalığa karşı güçlü bir önleyici etki yaratır. Tüm gününüzü bu koltukta geçirmek isteyeceksiniz!

Diğer dünya üreticilerinin koltuklarından farklı olarak «Mеttа» koltuklarında gergi döşeme teknolojisi kullanıldığını da belirtmek isteriz. Bu teknoloji, koltuk sırtlığının ve oturma yerinin ergonomik olarak doğru şeklini uzun yıllar korumasını sağlar.

Germe teknolojisi, yumuşak (deri, kumaş) döşemeli, zarif karmaşık tasarımlı ve doğru ergonomik şekle sahip «Меttа» koltuklar oluşturmaya olanak tanır.

Vücudun terlemediği «nefes alabilen» deri koltuklar yaratmak için, geçirgen olmayan dolgu maddeleri (köpük, sünger) kullanılarak hacim ve yumuşaklık yaratılan koltuklarda bunu gerçekleştirmek neredeyse imkansızdır. Bu nedenle, gergin olmayan döşeme teknolojisine sahip diğer üreticilerin koltuklarında, nefes alabilen döşeme malzemeleri (kumaşlar, delikli deri) kullanıldığında bile, sırt ve koltuk aslında içlerinden hava geçmesine izin vermez - nefes almazlar.

Benzersiz mekanizmalar, işe ara vermeden tüm boyunuz boyunca esnemenize, bükülmenize, eğilmenize ve gerilmenize yardımcı olur. Başka bir deyişle, tamamen hareket edebilir, "hareketsiz" hastalıkların güçlü bir şekilde önlenmesi için masanızda egzersiz yapabilirsiniz.

25 yıldan fazla bir süredir akıllı ve ergonomik koltuklar geliştiren «METTA innovative ergonomics» mühendisleri, Almanya ve Japonya'dan uzmanlarla birlikte kendi sağlıklı koltuk konseptlerini geliştirdiler. Metta koltuklarının satışları dünya çapında giderek artmaktadır: Türkiye, Bulgaristan, Almanya ve BAE en çok satanlar arasındadır. Müşteriler, tüm günü «Меttа» koltuklarında geçirebileceğinizi, verimli çalışabileceğinizi ve yine de tüm vücutta sadece rahatlık ve hafiflik hissedebileceğinizi söylüyor. 

Web sitesindeki konfigürasyon programında kendi koltuğunuzu tasarlayabilirsiniz: https://www.metta-germany.com.tr/constructor/


Yorum Yazın