MHP’li Semih Yalçın ”Sinan Ateş davası” hakkında konuştu: Son gülen iyi güler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’li Semih Yalçın ”Sinan Ateş davası” hakkında konuştu: Son gülen iyi güler
Abone ol
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasında partisiyle ilgili ortaya atılan iddialar üzerinden eski ülkücüleri, medyayı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedefine koydu.

Son dönemde medyaya çıkan ve MHP ile Ülkü Ocakları hakkında açıklamalar yapan eski ülkücülere ilişkin, "Haklarında en çok da 'eski ülkücü' tabiri kullanılan kişiler, MHP muarızı CHP ve Dem Parti'nin oluşturduğu şer cephesinin safında, ip gibi karşımıza dizilmişlerdir. Muarızlarımızla beraber; MHP’ye ve Hareketimize asılsız, temelsiz iddialarla hücum etmektedirler" diyen Yalçın, "Bu gibilere 'eski ülkücü' denilmesi çok yanlıştır. Bizde eski değil, eskimeyen ülkücü makbuldür. Artık eski ülkücü yoktur, yeni nesil ülkücü vardır" ifadelerini kullandı.

“Bir kısım medya, MHP aleyhinde toplum mühendisliği çalışmalarına hız vermiştir”

Yalçın, "Son zamanlarda, bir cinayet davasını bahane eden muarızlarımız; hem aleyhimizde propaganda ve algı faaliyetleri yürütmekte, hem de aramızdan ayrılanlardan kurdukları dönme ve devşirme bölüklerini üzerimize göndermektedir. Emperyalist güçler tarafından yüzyılın bütün teknolojik imkânları sağlanan FETÖ, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütleriyle yabancı kaynaklardan fonlanan bir kısım medya, MHP aleyhinde toplum mühendisliği çalışmalarına hız vermiştir" dedi.

“Özgür Özel'in yaptığı iş çirkindir, ahlaksızcadır”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de söz konusu davayla "maden bulmuş meteliksiz define avcısı edasında" yakından ilgilendiğini söyleyen Yalçın, "Şurası muhakkak ki CHP’nin bu olağan dışı ilgisi, partide MHP'ye ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket’e duyulan geleneksel öfke, kin ve nefretin göstergesidir. Öyle ki bu garezkâr ve menfi duygular, CHP yönetimini küçük hesaplara itmiştir. CHP, işin sonunu hesap etmeden küçük hesaplar peşine düşmüştür. Küçük hesaplar yapan, küçük ameller işleyen, daima küçük kalmaya mahkûmdur. Ucuz siyaset sergileyen, zamanla değerini kalp para derekesine düşürür. Siyaset kalpazanının foyası çabuk meydana çıkar ve sahtekârlığa soyunan, eninde sonunda kaybeder. CHP Genel Başkanı Özgür Özel siyaset kalpazanlığına soyunmuştur. Yaptığı iş çirkindir, ahlaksızcadır" değerlendirmesinde bulundu.

“Son gülen iyi güler”

"Siyasete çirkin surette malzeme ve katık edilmeye çabalanan bir cinayetle MHP'nin en küçük ilgisini bulunmadığı zamanla ortaya çıktığında; muarızlarımızın, halkın yüzüne hangi şerefle(!) bakacaklarını sabrederek göreceğiz" diyen Yalçın, "Maskelerin düşüp karanlık yüzlerin ortaya çıkmasını sabırla bekleyeceğiz. 'Son gülen iyi güler' atasözünün tecellisini; itidalle, soğukkanlılıkla gözleyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Semih Yalçın'ın, sosyal medya hesabından "MHP ve milliyetçi-ülkücü hareket muarızlarına açık mektup" başlığıyla yaptığı paylaşım şöyle:

 


Yorum Yazın