Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmenlere: Online olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmenlere: Online olacak
Abone ol
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk ara tatil sürecinde öğretmenlerin seminerlerine ilişkin, "Her gittiğim yerde arkadaşlar talep ediyor. Biz arkadaşlarımızla bir değerlendirme yaptık. 'Bu yıl, bu dönem kasım ayındaki ara tatilleri online yapalım mı, yapmayalım mı' diye. Bunu düşüneceğiz arkadaşlar. Büyük ihtimalle yüz yüze kararımızı online'a çevirmiş olacağız" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 'Öğretmenler Odası Buluşmaları' kapsamında Çankaya Anıttepe Ortaokulu'nu ziyaret etti. Bakan Tekin, öğretmenlerle sohbet edip, ara tatillere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Okulun öğretmenler odasında açıklama yapan Bakan Tekin, Öğretmenler Odası Buluşmaları'nda ve ziyaret ettikleri okullarda, öğretmenlerle buluşarak eğitime dair önemli konuları istişare ettiklerini, atılan tüm adımları öğretmenlerin görüş ve önerileri doğrultusunda belirlediklerini söyledi.

Öğretmenlerden, 11-15 Kasım 2024 tarihlerinde gerçekleşecek ara tatil seminerlerine ilişkin yoğun talep aldıklarını aktaran Bakan Tekin, "Geçen yıl yüz yüze yapacaktık, yapacağımızı açıkladık daha doğrusu. Sonra bayrama denk düştü. 'Bu sene yüz yüze yapalım' dedik ama şimdi her gittiğim yerde arkadaşlar talep ediyor. Özellikle geçtiğimiz hafta bahsettiğim okullardaki arkadaşların yoğun talebi oldu. Önceki gün, çarşamba günü Hatay'daydık. Oradaki arkadaşlar da talep etti. Biz arkadaşlarımızla bir değerlendirme yaptık. 'Bu yıl, bu dönem kasım ayındaki ara tatilleri online yapalım mı, yapmayalım mı' diye. Bunu düşüneceğiz arkadaşlar. Büyük ihtimalle yüz yüze kararımızı online'a çevirmiş olacağız" diye konuştu.


Yorum Yazın