Mısır efsanesi Mohamed Zidan: Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a gitmesi çok önemli bir adım.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mısır efsanesi Mohamed Zidan: Mostafa Mohamed'in Galatasaray'a gitmesi çok önemli bir adım.
Abone ol
Mısır'ın efsane futbolcularından Mohamed Zidan, ocak ayında Galatasaray'a transfer olan Mostafa Mohamed hakkında flaş ifadeler kullandı. Mohamed'in Süper Lig'e giderek çok doğru bir karar verdiğini belirten Zidan, "Mohamed'in Galatasaray'a gitmesi büyük Avrupa liglerine transfer olmak için çok önemli bir adım oldu." dedi..

Galatasaray'ın ocak ayında Zamalek'ten kiraladığı Mostafa Mohamed, Mısır'ın efsane futbolcusu Mohamed Zidan'ın da övgüsünü kazandı.

Mısır'da yayın yapan OnTime Sport TV'ye konuşan Zidan, Mohamed'den övgüyle bahsedip, "Mostafa Mohamed yetenekleriyle, gücüyle ve performansıyla şu an Mısır'ın en iyi hücum oyuncularından bir tanesi." dedi.

"GALATASARAY ÖNEMLİ BİR ADIM"

Mohamed'in Süper Lig'e giderek çok doğru bir karar verdiğini belirten Zidan, "Bana göre Mustafa Mohamed, şu an Mısır'ın en iyi santrforu. Rakiplerinden çok daha büyük bir yol kat etti. Galatasaray'a gitmesi de büyük Avrupa liglerine transfer olmak için çok önemli bir adım oldu." ifadesini kullandı.

7 MAÇTA 6 GOLLE BAŞLADI

Galatasaray formasıyla 6 lig, 1 de kupa maçına çıkan Mohamed, bu karşılaşmalarda attığı 6 golle sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini kazandı.

Zamalek'ten 2 milyon dolar karşılığında 1.5 yıllığına kiralanan Mısırlı golcünün 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonu bulunuyor.

.


Yorum Yazın