Mourinho, oyuncularını fikstür ve konsantrasyon konusunda uyardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mourinho, oyuncularını fikstür ve konsantrasyon konusunda uyardı
Abone ol
Milli aradan sonra Fenerbahçe’yi yoğun ve zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-lacivertli takım, 2,5 haftada beş kritik maç oynayacak.

Bu zorlu maraton, pazar günü deplasmanda oynanacak Samsunspor karşılaşmasıyla başlayacak. Ardından Manchester United ve Bodrumspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, daha sonra Trabzonspor ve AZ Alkmaar deplasmanlarına gidecek. Bu maçların sonuçları, Fenerbahçe’nin hem Süper Lig hem de Avrupa’daki geleceğini büyük ölçüde şekillendirebilir.

Teknik direktör Mourinho, milli aranın ardından takımına özel bir ilgi gösteriyor. Ara sonrası 13 oyuncu takıma döndü. İrfan Can gibi moralli dönenler olduğu gibi, Osayi’nin uzun bir yolculuktan geldiği ve Livakovic’in tartışmalı bir kırmızı kart gördüğü biliniyor.

Teknik ekip, milli takım haftasının etkilerinin hızla geride bırakılması ve takımın tamamen bu zorlu sürece odaklanması gerektiğini vurguladı. Mourinho’nun, özellikle Samsunspor deplasmanı öncesinde bazı oyuncularla bireysel görüşmeler yaparak, onların sahaya yüksek motivasyonla çıkması için özel çaba sarf ettiği belirtildi. 


Yorum Yazın