Murat Kurum: Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Murat Kurum: Büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız
Abone ol

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, "İstanbullu hemşehrilerimiz şundan emin olsun, İstanbul'un muradı, Murat kardeşleri İstanbul için çalışmaya devam edecek." dedi. 

İstanbul'da resmi olmayan seçim sonuçlarına göre, CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu seçimi kazandı. Murat Kurum seçim sonuçlarına ilişkin kameralar karşısına geçerek vatandaşlara hitap etti. 

Kurum'un açıklamalarından satır başları şöyle: 

"90 gündür sahada bilfiil 39 ilçede teşkilatlarımızla belediye başkanlarımızla değerli basın mensuplarımızla vatandaşlarımıza gittik. Dilimiz döndüğünce projelerimizi anlattık. Gerçekten samimi duygularla bizi bağrına bastı. O yüzden tüm İstanbullu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. 

Milletimiz şundan emin olsun. Murat kardeşleri İstanbul'un muradı İstanbullar için çalışmaya devam edecek. Biz yine sokakta olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek isterse biz orada olacağız. Cumhurbaşkanımız liderliğinde çalışmaya devam edeceğiz. Biz daima milletimizin huzuru için çalışan kadrolarız. Büyük Türkiye davası için çalışacağız. İnşallah 22 yıldır olduğu gibi vatandaşlarımızla el ele verip yine aynı anlayışla çalışıp ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için çalışacağız.

Sayın Cumhurbaşkanımıza bize inandığı ve bu görevi tevdi ettiği için teşekkür ediyorum. MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. BBP bizimle beraber yol yürüdü. Tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Aziz İstanbullulara en büyük teşekkürü yapmak istiyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin diyorum. Bugün milletimizin sandığa yansıyan iradesiyle birlikte üzerimize düşen vazifeleri eksiksiz şekilde yerine getirmeye çalışacağız."


Yorum Yazın