Müziğe ara vereceğini açıklayan Adele’in 10 günlük Münih konser serisi sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müziğe ara vereceğini açıklayan Adele’in 10 günlük Münih konser serisi sona erdi
Abone ol
Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele’in Münih konser serisi sona erdi. Adele sadece bu konser serisi için özel hazırlanan alanda günlük 75 bin izleyicinin karşısına çıktı.

Fotoğraflar: Tuana Karaboğalı - Münih

Adele'in Almanya, Münih'te  merakla beklenen konserleri, 10 akşam boyunca izleyicilerine canlı eğlencenin sınırlarını zorlatırken aynı zamanda resmi olarak da rekor kırdı; en büyük Dış Mekan LED Ekranının (geçici) inşa edildiği proje Guinness Dünya Rekorları başarısını da  elde etti.

100 milyon Pound’a inşa edildiği söylenen, Münih fuar alanında 400.000 metrekarelik alanı kaplayan mekanda, konser alanı, barlar, restoranlar, eğlence alanları ve dükkanlar yer aldı. 

Etkinlik alanında kurulan "Adele World"ü sanatçı kendi hayatına dayanarak oluşturdu. Öyle ki alanda sanatçının en son albümü '30'daki bir parçadan adını alan bir 'I Drink Wine' barı da bulunuyordu. Etkinlik alanında, kokteyller,  bardaklar ve hatta  gazeteler bile  Adele'e özeldi. 

Etkinlik alanı Eurovision Şarkı Yarışması ve America's Got Talent set tasarımcısı Florian Wieder tarafından tasarlandı ve 700 kişilik bir ekip tarafından bir araya getirildi.

93 metrelik bir podyum ve 200 metrelik yarım daire sahnesi bulunan  "pop-up" mekanın dünyanın ilk taşınabilir stadyumu olması da gündemde…

Ağustos ayı süresince her hafta sonu gerçekleşen Konser serisinde, dünyanın 4 bir yanından gelen izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Adele, erkek arkadaşı  Rich Paul ile nişanlandığını ve Las Vegas turnesinin ardından müziğe ara vereceğini de resmen açıkladı.

36 yaşındaki sanatçı , 25 Ekim - 23 Kasım tarihleri arasında Las Vegas The Colosseum at Caesars Palace'da son 10 gösterisini gerçekleştirecek.


Yorum Yazın