Narin Güran'ı abisinin öldürdüğü iddia edildi: Bir şey yaparken yakalanıyor...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Narin Güran'ı abisinin öldürdüğü iddia edildi: Bir şey yaparken yakalanıyor...
Abone ol
Gazeteci Cem Küçük, Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cesedi bulunan Narin Güran'ı abisinin öldürdüğünü iddia etti.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cesedi bulunan Narin Güran'a ilişkin soruşturma devam ediyor. Soruşturmada küçük kızın annesi, abisi ve amcası dahil 10 kişi tutuklanırken, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Korkunç cinayete ilişkin şüphelilerin ifadeleri kamuoyunda geniş yer tutarken, gazeteci Cem Küçük, soruşturmaya dair çarpıcı iddialarda bulundu. Küçük, Narin'i, abisi Enes Güran'ın öldürdüğünü iddia ederek, şunları söyledi:

"19 yaşındaki abi Enes Güran, bir şey yaparken (o kadarını söyleyeyim, gerisini devlet anlatır, ben anlatamam) Narin kızımız onu görüyor. Bunu başkalarına söyler diye Enes onu boğazlıyor. O arada tırnak izleri, morarma... Enes'in de yüzünde, boynunda vs tırnak izleri var, Narin'in de yüzünde boğulma izleri, tırnak izleri var. O arada o ölüyor."

“Annesi görüyor, müdahale etmiyor”

Cinayeti Narin'in annesi Yüksel Güran'ın da gördüğünü iddia eden Küçük, şöyle devam etti:

“Savcılar şöyle bir muallaktalar, bu net bir bilgi; anne yardım etti mi, yoksa sadece kızın ölümünü mü gördü? Bu bilinmiyor net olarak. Savcılardan biri annenin yardım ettiğini, diğeri de yardım etmediğini ama 'Madem bu işi gördü, ölsün' diyerek göz yumduğunu düşünüyor.”


Yorum Yazın