Narin'in yengesi Hediye Güran'dan itiraf geldi: 'Boğuştuklarını gördüm'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Narin'in yengesi Hediye Güran'dan itiraf geldi: 'Boğuştuklarını gördüm'
Abone ol
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma derinleşti. Yenge Hediye Güran'ın ifadesi, cinayetin işlendiği gün yaşananlara dair verdiği detaylarla soruşturmayı yeni bir boyuta taşıdı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, yenge Hediye Güran'ın ifadesi olayın seyrini değiştirdi. Hediye Güran, ifadesinde, cinayetin işlendiği gün Narin’in annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran'ın ahırda boğuştuğunu anlattı. Anne Yüksel Güran’ın, oğlu Enes’i dövdüğünü ve Enes’in kolundaki ısırık izlerinin anneye ait olduğunu belirtti. Hediye Güran, "Narin bu ahırda öldürülmüş olabilir" diyerek, soruşturmada yeni şüpheler doğurdu.

Olayın arka planında, Narin Güran’ın amcası Salim Güran ve ağabeyi Enes Güran tutuklu bulunurken, anne Yüksel Güran da cinayetle ilgili olarak gözaltında. Hediye Güran’ın verdiği kritik bilgiler doğrultusunda, güvenlik ekipleri çalışmalarını ahır bölgesinde yoğunlaştırdı.

Tüm Türkiye'yi dehşete düşüren bu cinayet, 8 yaşındaki Narin’in vahşice öldürülmesiyle büyük yankı uyandırdı. Soruşturma derinleşirken, katillerin adalet önünde hesap vermesi için kamuoyunun tepkisi büyüyor. Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni gelişmelerin, yenge Hediye Güran’ın ifadesi doğrultusunda devam etmesi bekleniyor.


Yorum Yazın