Nesrin Cevadzade'nin havalimanında birlikte yakalandığı kişi yeni sevgilisi mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nesrin Cevadzade'nin havalimanında birlikte yakalandığı kişi yeni sevgilisi mi?
Abone ol
Son olarak final yapan 'Şahane Hayatım' dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade, Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanında bir adamla görüntülendi.

 Nesrin Cavadzade ile kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan, 'Yasak Elma' dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. Nişanlanan ve nikah masasına oturmak için hazırlık yapan ikili, 2022'de yollarını ayırmaya karar vermişti.

Uzun zamandır adı kimse ile anılmayan Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz aylarda Etiler göbeğinde yeni sevgilisi Kaan Yardımcı ile objektiflere takılmıştı. Bir mekanın cam kenarında birbirine romantik bakışlar atan sevgililer, görüntülenince ortalığı birbirine katmıştı.

Bugün ise güzel oyuncu  Haydar Aliyev Uluslararası Havalimanında bir adamla görüntülendi. Ancak ortada bir aşk hikayesi olmadığı öğrenildi. 

Bakü'ye Business class'ta  yalnız seyahat ettiği öğrenilen Cevadzade'nin bu fotoğraf karesinin ise tamamen tesadüf olduğu söylendi.

Hayranlarına sempatik tavırlarıyla beğeni toplayan oyuncuya bir yolcunun kendisinin  çok daha genç ve güzel  göründüğünü söylemesi üzerine Cevadzade'nin;  çok boyuyorlar bizi diye cevap verdiği duyuldu. 


Yorum Yazın