Net Holding 50 yaşında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Net Holding 50 yaşında
Abone ol
Net Holding Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Türkiye’de 50.yılını dolduran Net Holding’in yeni kuşak temsilcisi Hande Tibuk, iştirakleri ve hissedarları ile Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

EMEL SEÇEN

1974 yılından itibaren hız kesmeden çalışmalarına devam eden Net Holding; başta otel işletmeciliği, lüks araç kiralama, otopark işletmeciliği, yayıncılık ve gayrimenkul alanlarında faaliyetlerine devam ediyor.

Üretim ve istihdamın gelişiminde katkısı büyük olup, hâlihazırda “Kadın” yönetici ile faaliyetlerine devam eden Net Holding, K.K.T.C ve Doğu Avrupa ülkeleri başta olmak üzere ve toplamda yaklaşık olarak 6 bin çalışanı ile Türkiye’nin elli yıldır yüz akı olmaya devam ediyor.

Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk, Kıbrıs’ta olduğu için yerine varisi Hande Tibuk şimdiye kadar ki başarı sürecini ve gelecek faaliyetlerini de yatırımcıları ile paylaştı. Hem slayt ile geçmişten günümüzde faaliyet ve büyüme hızı, aynı zamanda yatırımcı olarak ülkeler arası vizyondaki başarısını paylaştı.

Bizde kendisi ile kısa bir sohbet etme imkânı bulduk, ileriki günlerde bir röportaj gerçekleştireceğiz. Sıra dışı genel kurulu diğerlerinden ayıran husus ise tam elli yıldır ülkeye istihdam sağlayan, paydaşlık eden bir kurumun emeğe geçenlerine birer plaket ile onurlandırması ve bunu paydaşlarına da ortak etmesiydi.

Şeffaflığın ve vizyon gelişiminin sürecinde, oldukça yorucu olan Turizm sektörü dahil tüm iş kollarına yansımasını dilerken, Hande Hanımın rahatsız olduğu önemli bir konu ise elli yıldır kendi kişisel çabaları ve emekçileri ile ilerledikleri yolda, Otel zincirlerinde adını verdikleri markanın isminin kötü niyetli olarak kullanılmasıydı. 


Yorum Yazın