New England Patriots kaptanı Jabrill Peppers, kız arkadaşını darp ve boğma suçlamasıyla gözaltına alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
New England Patriots kaptanı Jabrill Peppers, kız arkadaşını darp ve boğma suçlamasıyla gözaltına alındı
Abone ol
New England Patriots kaptanı Jabrill Peppers, kız arkadaşına şiddet uyguladığı ve uyuşturucu bulundurduğu iddiasıyla Braintree, Massachusetts’te gözaltına alındı.

New England Patriots savunma oyuncusu ve kaptanı Jabrill Peppers, Cumartesi günü Massachusetts’in Braintree şehrinde, kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Polis raporuna göre, Peppers’ın kız arkadaşı, sabah 4:15’te polisi arayarak, Peppers’ın kendisini boğduğunu, başını duvara vurduğunu, merdivenlerden ittiğini ve evden dışarı çıkardığını bildirdi.

Polis olay yerine geldiğinde Peppers ve adı açıklanmayan kız arkadaşıyla karşılaştı. Kız arkadaşı, polise, “Boyfriend’ım boynuma elini koydu ve başımı duvara vurdu, sonra beni merdivenlerden itti” dedi. Olay yerinde baş ve boyun yaraları için acil tıbbi müdahale yapıldı.

Peppers, polis raporuna göre, tartışmanın cinsel ilişki sonrası başladığını ve kız arkadaşının onunla kondomsuz ilişki yaşamak istediğini iddia etti. Peppers, kız arkadaşına dokunmadığını, sadece onun evden ayrılmasını istediğini ve kendisinin merdivenlerden düştüğünü öne sürdü.

Peppers, boğma, saldırı ve batıda bulunan bir sınıf “B” uyuşturucu madde bulundurma suçlamalarıyla tutuklandı. 2,500 dolar teminatla serbest bırakılan Peppers, Pazartesi sabahı mahkemeye çıkarken suçlamaları reddetti.

Peppers’ın avukatı, “Müvekkilimin aleyhindeki iddiaları tamamen çürüten kanıtlarımız var ve müvekkilimin tamamen aklanmasını bekliyorum” diyerek, video kanıtı bulunduğunu ekledi.

Patriots, Peppers ve durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Hafta sonu Jabrill Peppers ile ilgili bir olayın yaşandığını ve polisin şu anda soruşturma yürüttüğünü biliyoruz. Bu konuda daha fazla yorumda bulunmayacağız.”

Baş antrenör Jerod Mayo, Pazartesi günü medyaya, Peppers’ın takım tesislerinde bulunmasına izin verildiğini ve oyunculara durum hakkında bilgi verildiğini söyledi. Mayo, “Oyuncular bununla ilgili bilgi sahibi olmalı ki olanlardan ders çıkaralım,” dedi.

Peppers’ın bir sonraki mahkemesi 22 Kasım’da yapılacak. Bu arada, Houston Texans ile oynayacakları maçta oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.


Yorum Yazın