Paranormal Cuma filmi 18 Ekim 2024’te sinemalarda!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Paranormal Cuma filmi 18 Ekim 2024’te sinemalarda!
Abone ol
Trakya’nın sakar ustası Cuma güldürmeye geliyor

Trakya’nın sakar ustası Cuma güldürmeye geliyor

Yapımını Content Turkey’in, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Eray Koçak’ın oturduğu Paranormal Cuma filmi zengin oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle dikkat çekiyor.

Trakyalı sakar bir usta olan Cuma karakterinin, başından geçen talihsizliklerin komik bir dille anlatıldığı Paranormal Cuma’ filminin senaryosunu Erol Hızarcı kaleme aldı.

 

Kadrosu geniş kahkahası bol

Zengin oyuncu kadrosuyla sinemaseverleri heyecanlandıran Paranormal Cuma filminin başrolü Murat Akkoyunlu’ya (Cuma), Hazal Erişkin (Nezihe), Furkan Okumuş (Zeki), Levent Tülek (Profesör Kazım), Şebnem Özinal (Ayla), Metin Coşkun (Komiser Dursun), Serap Önder (Sema), Melisa Dilber (Sude), Metehan Özcan (Danyal), Erman Cihan (Hulusi), Cemal Gönen (Emrah), Erol Taştan (Kısmet baba), Tarkan Koç (Başhekim), Selahattin Mutlu (Naci), Samet Gürsel (Behram) gibi birçok başarılı oyuncu eşlik ediyor.

Paranormal Cuma filmi 18 Ekim’de sinemalarda! Bu eğlenceli maceraya tanık olmaya hazır olun!

  

Paranormal Cuma Konusu: 

Üniversite hastanesinde tamirci olarak çalışan Cuma sakarlığıyla bütün elektrik tesisatını duman eder. Hatasını telafi etmek isterken hastanenin altını üstüne getirir. Bu süreçte kaybolan bir kadavranın yerine bir cenaze arabasındaki cesedi çalar. Ardı ardına patlak veren tuhaf olaylar sonucunda, kasabadaki bir cenaze ve bir düğün alt üst olur. Cuma kendisini korumak için kasabada paranormal olaylar cereyan ettiğine herkesi inandırmaya çalışır. Fakat yol açtığı cendereden kurtulması çok zordur.

 

Künye

Yapım: Content Turkey

Yapımcı: Hayri Aslan

Yönetmen: Eray Koçak

Senaryo: Erol Hızarcı

Müzik: Orçun Orçunsel

Uygulayıcı Yapımcı: Ender Kartal

İdari Yapımcı: Orçun Benli

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Kaynak: BHA


Yorum Yazın