Ray spot aydınlatma hakkında her şey

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ray spot aydınlatma hakkında her şey
Abone ol

Bazen işverenin tek isteği geçiş için uygun aydınlatmadır, bazen binanın gece görülmesi istenir, bazen de potansiyel müşterileri etkilemek isteriz. Bu taleplerin çözümü her mekana doğru ışığı koymaktır.

Ticari aydınlatma ve ticari binaların ray spot aydınlatması için birçok çözüm bulunmaktadır.

Mağazaların ve alışveriş merkezlerinin ışıkları gün boyunca sürekli açık olduğundan, mağazanın lambalarının toplam gücü ne kadar düşük olursa, o kadar az enerji tüketilir ve elektriğe o kadar az ödersiniz. Lambaların gücünü azaltmak, mutlaka parlaklığı azaltmak anlamına gelmez, LED lambaların ışık çıkışı yüksektir, bu da daha az güçle daha fazla ışık üretmeleri anlamına gelir.

Ray spot  aydınlatma ilkeleri

Ticari Merkez ray spot  aydınlatması ve alışveriş kompleksi aydınlatmasının etkili olabilmesi için hesaplanıp profesyonelce uygulanması gerekir. Öncelikle şunu bilmek gerekir ki, pasaj aydınlatması ve AVM aydınlatması, eğer profesyonelce yapılırsa, ilk yatırımın geri dönüşünün yanı sıra kalıcı bir reklam süreci olacaktır. Mağazanın aydınlatması mekanı daha keyifli ve güzel hale getirmesinin yanı sıra müşterinin çekiciliği ve müşterinin zihninde de önemli bir etkiye sahiptir. Alışveriş merkezinin aydınlatmasını yaptığımızda ve hesaplı ışık kaynakları uyguladığımızda izleyicinin zihninde olumlu etkiler bırakıyor, mağazaya veya pasaja kimlik kazandırıyoruz.

Ticari kompleks ve atari salonu aydınlatması

Ticari aydınlatma her zaman müşteri çekmede önemli bir faktör olmuştur. Satış psikolojisi, müşterinin koleksiyonun benzersizliğini ve benzersizliğini anlaması için ticari kompleksin aydınlatmasında ve mağazaların aydınlatmasında yeterince yaratıcılığın olması gerektiğini hatırlatır.

Ticari merkezler veya alışveriş merkezleri günümüzde farklı ve modern mekanlar haline gelmiş, eski rengi ve kokusu kalmamıştır. Geçmişte mağazaların çoğu yan yana bulunuyordu ve satıcıların vitrinleri, mağaza tasarımı veya ticari kompleksin aydınlatması umurunda değildi. Ancak teknolojinin ilerlemesi ve özel ışıkların üretilmesiyle birlikte koridorların aydınlatması farklı bir havaya bürünmüş ve eşsiz bir güzelliğe kavuşmuştur. Bu konu onların aydınlatma psikolojisi tekniklerini kullanarak daha fazla müşteri çekmelerini ve daha fazla kar elde etmelerini sağlamıştır. Çünkü izleyicinin görsel vizyonu daha fazla ilgi görüyor ve daha fazla satışa neden oluyor.

Ticari alan aydınlatması

Ticari alanın aydınlatması özel ışıklar kullanılarak yapılmakta ve alana özel bir etki kazandırılmaktadır. Ticari kompleksimizde çeşme ve yeşil alan varsa aydınlatma ortama çok şık etkiler katarak ortamın çekiciliğini ve canlılığını artırır.

Ray spot dış aydınlatması

Ticari kompleksin aydınlatmasında dışarıdaki açık alanlar ve yeşil alanlar gibi diğer önemli kısımların da dikkate alınması gerekmektedir. Bu kısımlar müşterilerin sosyal merkezi ve geri kalanıdır ve onların mutlu anlar yaşaması gerekir. Öte yandan bazı ticari komplekslerde bu yerler pasajın giriş kısımlarıdır ve bu konu daha çok dikkat çekmektedir.

Bu tarz mekanları öncelikle planlayıp özel aydınlatma tasarlayabilirseniz bu kesinlikle müşteri memnuniyetini etkileyecektir. Bu alanlara ne kadar çok zaman harcarsanız ve benzersiz dekorasyonlar yaratırsanız, müşteriler sizi o kadar çok hatırlayacak ve mekanınızı ziyaret etmeyi her zaman önceliklendirecektir. Ticari merkezlerin aydınlatılmasında alanlar her zaman önemli bir konu olmuştur.

Farklı bölümlerde ticari merkez aydınlatması

Ticari kompleksin koridorları ve iç mekanları standart aydınlatmaya ihtiyaç duyar. Unutmayalım ki müşteri deneyiminin büyük bir kısmı geçiş ve iletişim koridorlarının iç mekanlarında oluşuyor. Eğer atari salonunun atmosferi ve alışveriş merkezinin ışıklandırması hakkında iyi bir izlenime sahiplerse koleksiyonunuzu yine de ziyaret edebilirler.

Ticari mekanlarınızın aydınlatmalarını satın almak ve kullanmak için Tekwat web sitesinde basit bir arama ile bu aydınlatma modelinin model ve tasarımlarına kolaylıkla bakabilir ve uygun bir satın alma avantajından yararlanabilirsiniz.


Yorum Yazın