Serhat Akın Almanya'ya yerleşme kararı aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serhat Akın Almanya'ya yerleşme kararı aldı
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, iyileşme sürecinin ardından Türkiye'yi terk ederek Almanya'ya yerleşme kararı aldı. Babasının isteği üzerine bu kararı alan Akın, Almanya'da ailesiyle birlikte yeni bir hayat kurmayı planlıyor.

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırının ardından önemli bir karar aldı. Fenerbahçe - Union SG maçının ardından program çıkışı silahlı saldırıya uğrayan Akın, ayağından iki kez ameliyat oldu ve önümüzdeki günlerde bir operasyon daha geçirecek.

Üçüncü ameliyatının ardından iyileşme sürecini tamamlayan Serhat Akın, Türkiye'deki yaşamını sonlandırarak Almanya'ya yerleşme kararı aldı. Ajansspor'un haberine göre, bu kararı almasında babasının özel isteği etkili oldu. Babasının saldırı sonrası oğlundan Almanya'ya dönmesini istediği ve Akın’ın bu talebe olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Serhat Akın'ın ailesi hali hazırda Almanya'da yaşıyor ve çocukları da eğitim hayatını burada sürdürüyor. Akın, Almanya'da yeni bir sayfa açarak hayatına devam etmeyi planlıyor.


Yorum Yazın