Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Bursa’da toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Bursa’da toprağa verildi
Abone ol
İstanbul'da 5'inci kattan düşerek hayatını kaybeden 29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, memleketi Bursa’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye, Dilan ve Engin Polat çifti de katıldı.

İstanbul Sultanbeyli'de, 23 Eylül akşamı yaşanan talihsiz olayda, 29 yaşındaki sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı binanın 5'inci katından düşerek hayatını kaybetti. Olayın ardından site güvenliğinin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Aykut'un yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası Aykut’un cansız bedeni morga kaldırıldı.

Kübra Aykut'un sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımında aşırı kilo kaybından şikayetçi olduğu görüntüler dikkat çekti. Aykut'un evinde yapılan incelemelerde, bir not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, “Fıstığa çok iyi bakın, hayatımdaki herkese hep iyi geldim, ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun, o zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyorum kimse görmedi. Kendini çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim” ifadeleri yer aldı.

Kübra Aykut’un cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Bursa’ya gönderildi. Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki Fatih Camisi'nde kılınan cenaze namazına, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yanı sıra CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya da katıldı. Kübra Aykut, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Erdoğanköy Kent Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Yorum Yazın