Süper Lig Fikstürünü Sosyal Lig İle Takip Et!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süper Lig Fikstürünü Sosyal Lig İle Takip Et!
Abone ol
Türkiye’de spor dendiğinde çoğu kişinin aklına futbol geliyor. Futbolla yatıp futbolla kalkan milyonlarca insan var.

Tutkunu oldukları futbolu ve aşık oldukları takımı sürekli olarak takip eden kişiler bu heyecanı daha yüksek seviyede yaşamak adına her fırsatı değerlendiriyor. Fantezi futbol da bunun en güzel yollarından bir tanesi.

Süper Lig’de bulunan futbolcuları kullanarak kendi takımlarını kuran fantezi futbol üyeleri diğer rakipleri ile yarışıp futbol heyecanını katlıyor. Süper Lig’deki mevcut fikstür ile bire bir aynı devam eden fantezi futbol sayesinde heyecanı her hafta sizler de doyasıya yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız bu muhteşem heyecanı bir de ödüllerle süslemek istiyorsanız Petrol Ofisi Sosyal Lig Sizleri bekliyor olacak.

Oyunun içerisinde yer alan Maç Merkezi bölümüne girişinizi yaparsanız bu kısımdan güncel lig fikstürünü direkt olarak görüntüleme şansınız olacak. Dünyanın en büyük futbol veri sağlayıcısı olan OPTA’dan gelen verileri kullanan Petrol Ofisi Sosyal Lig yaşanan beklenmedik değişiklikler de dahil olmak üzere fikstürdeki en doğru tabloyu sizlere aktaracak.

Neden Petrol Ofisi Sosyal Lig Oynanmalı?

Süper Lig’de fikstür takibi için tabi ki Sosyal Lig oynama şartınız yok. Farklı şekillerde fikstür konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Ancak Petrol Ofisi Sosyal Lig oynadığınızda adeta fikstürü yaşıyor olacaksınız. Önümüzdeki haftanın maçlarını ya da geçmiş maçları en iyi şekilde bilecek ve dostlarınızla harika sohbetlere girişebileceksiniz.

Bildiğiniz üzere Süper Lig’de fikstür daha lig başlamadan önce tamamıyla belirleniyor. Direkt olarak Sosyal Lig de bu fikstürü oyuna entegre etmekte. Fikstürü sosyal lig üzerinden takip ederek puanlarınızı katlayabilir ve rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz. Fikstürü en iyi şekilde analiz eden kişiler haftalık ya da sezonluk ödüllerle kendisini muhteşem bir dünyanın içerisinde bulacak.

Fikstür Takibini Sosyal Lig Üzerinden Yapmanın Avantajları Neler?

Futbolu takip eden kişilerin çok büyük bir kısmı kendi fanatiği olduğu kulübün önümüzdeki birkaç maçı hakkında fikir sahibi olur. Tam bir fikstüre hakim olma durumu, mesleği futbol ile alakalı olmayan insanların büyük bir kısmında yoktur. Ancak Sosyal Lig ile birlikte bu durum ortadan kalkar. Artık tamamen sürecin içerisinde olursunuz ve tüm fikstüre hakim bir hale gelirsiniz.

Süper Lig’de fikstür içerisinde yer alan tüm maçlar konusunda bilgi sahibi olmanız sizi diğer rakiplerinin önüne geçirecektir. Yalnızca tuttuğunuz takımın değil; diğer takımların da fikstürlerini inceleme fırsatı bulursunuz. Böylece rotasyon yapma ihtimali olan takımları görmeniz ve ona göre kadronuzu belirlemeniz mümkün hale gelecektir.

Petrol Ofisi Sosyal Lig Fikstürü Nasıl Belirleniyor?

Türkiye’de oynana profesyonel futbol liglerinin tamamının fikstürü henüz lig başlamadan önce çekiliyor. Çekilen fikstür içerisinde takımlar kendi sıralarını belirliyorlar ve her biri diğerinin fikstürünü takip ederek sezonluk fikstür ortaya çıkıyor. Petrol Ofisi Sosyal Lig, bire bir Süper Lig ile ilerlediği için lig fikstürü de kura çekimi ile belli olmuş oluyor.

Sezonun başında gerçekleşen kura çekiminin sonrasında lig fikstürü kesinleştiği gibi fikstür Sosyal Lig sistemine entegre hale geliyor. Takımını kurmaya erkenden başlayacak olan kişiler transferleri ve fikstürü göz önünde bulundurarak adımlarını atıyorlar. Sürece çok daha erken başlayan kişilerin başarıya ulaşma ihtimalleri de çok daha fazla oluyor.

Fikstürdeki Değişikliklerde Sosyal Lig Fikstürüne Ne Olur?

Süper Lig’de fikstür sezonun hemen başında çekilmiş olsa da birçok farklı sebepten dolayı maç ertelemeleri olabiliyor. Kışlar ülkemizde çetin geçtiği için yoğun kar yağışının olduğu günlerde maçlar iptal olabiliyor. Bunun yanı sıra yaşanan olağandışı durumlarda da maçlar erteleniyor. Avrupa’da düzenlenen turnuvalarda bizleri temsil eden takımlarımızın fikstürlerindeki sıkışıklıklar sebebiyle dahi fikstürün değişmesi söz konusu olabiliyor. 2023’ün hemen başında yaşadığımız deprem felaketinde olduğu gibi tüm ülkeyi etkileyen olaylarda da fikstürde değişiklikler ve ertelemeler yaşanabiliyor.

Kendisini mevcut fikstüre göre ayarlayan ve Sosyal Lig oynayan kişilerin böyle bir durumda hiçbir endişe yaşamasına gerek yok. Hemen Sosyal Lig üzerinden güncellemeler geliyor ve lige yeni fikstür adapte ediliyor. Böylece yaşanan değişikliklerin düzeni bozması gibi bir durum söz konusu olmuyor.

Petrol Ofisi Sosyal Ligde Fikstür Kaç Hafta Devam Ediyor?

Daha önce de belirttiğimiz gibi Sosyal Lig’de fikstür Süper Lig ile birebir aynı ilerlemekte. Uzun yıllardır 18 takımla oynana ligimiz önce yaşanan Covid-19 salgını, sonrasında da yaşanan deprem felaketinin ardından 20 takımla oynanıyor. Dolayısıyla her takım ligin ilk yarısında ve ikinci 19’ar maç oynuyorlar. Toplamda da lig 38 hafta sürüyor.

Petrol Ofisi Sosyal Lig de 38 haftalık bir fikstür ile oyuncuların karşısına çıkmakta. İlerleyen haftalarda oynanacak müsabakalara göre puanlar veriliyor ve haftanın kazananları belirleniyor. Milyonlarca TL değerinde yakıt ve PS5 ödüllerini almak isteyen kullanıcılar çok dikkatli bir şekilde tercihlerini yaparak sonuca gidebilirler.

Fikstürü Bilmenin Sosyal Ligde Avantajları Var mı?

Süper Lig fikstürüne hakim olan ve fikstürü sürekli olarak takip eden kişiler Sosyal Lig oynarken her zaman çok daha başarılı olurlar. Bunun sebebi takımların sahip oldukları fikstüre göre kadro yapısında değişikliklere gitmesidir.

Ligimizin büyük takımları nispeten güçsüz takımlarla oynarken rotasyon yapabilir. Böyle bir durumda as oyuncular oynayamayacağından onlardan puan almak mümkün olmaz. Bazı durumda önemli Avrupa maçlarının öncesinde de rotasyon uygulanır.

Bildiğiniz üzere ligimizde bir sarı ve kırmızı kart sistemi uygulanıyor. Futbolcular farklı maçlarda 2 defa sarı kart gördükleri durumda cezalı duruma düşüyor ve bir sonraki maçta oynayamıyorlar. Böyle bir durum da sarı kart sınırında olan futbolcular önemli maçlar öncesinde dinlendirilebiliyor. Bu da puan sisteminde başarısızlığa sebep olabilmekte.

Fikstürdeki Maçlara Göre Takımınızı Nasıl Kurmalısınız?

Takım kurarken ligdeki fikstür tamamen incelenmeli ve ona göre kararlar verilmeli. Takımların geçmiş haftaki ve gelecek haftaki maçlarına bakarak hangi oyuncuların ön plana çıkabileceğini görmek mümkün. Bu doğrultuda hazırlanan takımlar çok daha yüksek puanlara sahip olarak haftayı üst sıralarda kapatabilirler.

https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.dogus.sosyallig&hl=tr

https://apps.apple.com/tr/app/sosyal-lig/id725481540?l=tr

https://www.sosyallig.com/nasil-oynarim


Yorum Yazın