Taylor Swift, 2024 başkanlık seçimleri için Kamala Harris'i destekledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Taylor Swift, 2024 başkanlık seçimleri için Kamala Harris'i destekledi
Abone ol
ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, 2024 başkanlık seçimlerinde Kamala Harris'e destek verdiğini açıkladı. Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Harris'in "haklarımızı savunan bir lider" olduğunu belirten Swift, yapay zeka ve yanlış bilgilendirme endişeleri nedeniyle kararını kamuoyuna duyurma gereği hissettiğini söyledi.

ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, Donald Trump ve Kamala Harris'in karşı karşıya geldiği başkanlık münazarasından kısa bir süre sonra Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı. Instagram'da yaptığı paylaşımda Swift, 2024 Başkanlık Seçimi'nde oyunu Kamala Harris ve Tim Walz'a vereceğini belirterek, Harris'i "savaşçı" olarak nitelendirdi ve onun savunduğu haklar için mücadele ettiğini vurguladı.

Swift, liderlikte sakinlik ve istikrarın önemine değinirken, Trump'ın yapay zeka ile oluşturulmuş sahte bir destek fotoğrafının internette yayınlanmasının ardından oy verme kararını paylaşma gereği duyduğunu söyledi. Bu olayın, yapay zeka ve yanlış bilgi yayılımı hakkındaki endişelerini artırdığını ifade eden Swift, Harris'in istikrarlı ve yetenekli bir lider olduğunu belirtti. Swift'in desteği, başkanlık münazarasında iki adayın kürtaj hakları, ekonomi ve göç gibi konuları tartışmasının ardından geldi.


Yorum Yazın