TIME dergisinden yeni kapak: Biden gidiyor Harris geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TIME dergisinden yeni kapak: Biden gidiyor Harris geliyor
Abone ol
TIME dergisi, ABD Başkanı Joe Biden'ın Demokrat Parti başkan adaylığından çekilmesinin ardından yeni bir kapak tasarımı yaptı. Kapakta Biden'ın tamamen kareden çıktığı ve Kamala Harris'in sayfanın ortasına doğru ilerlediği görülüyor. Biden, Harris'in adaylığını destekleyeceğini açıkladı.

ABD'nin önde gelen siyasi haftalık yayınlarından TIME dergisi, ABD Başkanı Joe Biden'ın Demokrat Parti başkan adaylığından çekilmesinin ardından yeni bir kapak hazırladı. Bu kapak, daha önce yayınlanan ve büyük ses getiren kapak tasarımına göndermede bulunuyor.

Canlı Yayın Tartışması ve Sonun Başlangıcı

Biden'ın adaylığı için 27 Haziran'da yapılan canlı yayın tartışması, Biden'ın kampanyasının zayıflığını ortaya koymuştu. Cumhuriyetçi rakibi eski Başkan Donald Trump karşısında zorlanan Biden, soruları cevaplamakta güçlük çekmiş, anlaşılmaz cümleler kurmuş ve zaman zaman mırıldanarak konuşmuştu. Bu tartışmanın ardından, Demokrat Parti içinde yeni bir aday ihtiyacı ilk kez açıkça dile getirilmeye başlandı. TIME dergisi, bu yayından bir gün sonra, 28 Haziran'da dijital olarak yayımladığı kırmızı fonlu kapakta, kareden dışarı doğru çıkan bir Biden figürüne yer vermişti. Kapakta sadece "Panik." ifadesi bulunuyordu.

Yeni Kapak ve Kamala Harris

Biden'ın pazar günü adaylıktan çekilmesinin ardından TIME, bu kapağa göndermede bulunan yeni bir kapak hazırladı. Yeni kapakta, Biden'ın tamamen kareden çıktığı ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in sayfanın ortasına doğru ilerlediği görülüyor.

Biden, adaylıktan çekilirken Harris'in adaylığını destekleyeceğini açıkladı. Harris, "hak ederek adaylığı kazanmak istediğini" belirterek, Demokrat Parti'nin başkan adayı olmayı istediğine işaret etti. Harris'in tek aday olup olmayacağı, önümüzdeki günlerde adı öne çıkan diğer Demokratların alacağı kararlara bağlı olacak.


Yorum Yazın