1.90’lık Özlem Özçelik’in 1.70 gözükmesinin sebebi neydi?

TRT’de kaos: Başak Koç, spiker Kerem Öncel’i neden hedef aldı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRT’de kaos: Başak Koç, spiker Kerem Öncel’i neden hedef aldı?
Abone ol
Filenin Sultanları’nın Paris 2024’teki son grup maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Bu maçın öncesinde ise TRT teknik ekibinde yaşanan bir gerginlik Türkiye gündemine oturdu. TRT Merkez stüdyodaki Başak Koç, spiker Kerem önceli neden hedef almıştı?

Muhalif Özel

Paris 2024 Olimpiyatları’nda Türkiye Kadın Voleybol Takımı’nın gruptaki son maçı İtalya mücadelesi öncesinde TRT’de yorumcu - spiker atışması yaşandı.

Maçın spikeri Kerem Öncel maça kısa bir süre kala Paris’teki salondan voleybol kadın milli takımının eski kaptanı Özlem Özçelik ile birlikte canlı yayına bağlandı.

Bağlantı sona ererken sözü merkez stüdyoya bırakan TRT spikeri Kerem Öncel, yorumcu Başak Koç’tan hiç beklemediği bir eleştiri görecekti.


Merkez stüdyodaki voleybol yorumcusu Başak Koç; Kerem Öncel’in yayın yaparken ayağının altına yükselti koymasına atıf yaparak, “1.90’lık Özlem 1.70 gözüküyor. Neyse karakter sandalye üzerine çıkarak yükselmiyor…” sözlerini sarf etmişti.

Bu sözler kısa süre içerisinde tüm sosyal medyada konuşulur hale gelmişti. Bu olay sonrasında TRT’nin Koç ile yollarını ayırdığı iddia edildi ancak resmi herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı.

 

Başak Koç spiker Kerem Öncel’i neden hedef almıştı?

Başak Koç’un Kerem Öncel’i hedefine koymasının sebebine gelirsek… İkili arasında geçmişten gelen bir husumet olduğu öne sürülmüştü. Olay bunun da biraz ötesinde gibi duruyor.

Kerem Öncel’in TRT yönetimine Başak Koç’u şikayet eden bir mail gönderdiği iddia ediliyordu ki; Koç, kişisel sosyal medya hesabında ilgili mailin içeriğini paylaştı:

Paylaşırken de, oldukça sert ifadelerin yer aldığı bir mesaj eklemeyi ihmal etmedi: “İnsanlar sorunlu ve arızalı! İçleri çürümüş, kokuşmuş! Yalanla riyayla beslenir olmuşlar. Terbiyem el vermiyor  başka cümle yazmaya…"

 

Başak Koç'un işaret ettiği boy farkı iki farklı program arasında şu şekilde fark etmişti:


 


Yorum Yazın