UEFA, Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UEFA, Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı
Abone ol
UEFA, maç sonunda bozkurt işareti yapmasından dolayı Merih Demiral'la alakalı soruşturma başlattığını açıkladı.

UEFA, maç sonunda bozkurt işareti yapmasından dolayı Merih Demiral'la alakalı soruşturma başlattığını açıkladı.

EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Takım'ın gollerini atan Merih Demiral hakkında UEFA soruşturma başlattığını açıkladı. Milli futbolcu attığı golden sonra bozkurt işareti yapmıştı.

UEFA'dan yapılan açıklama şöyle, "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya-Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir." ifadelerine yer verildi.

Demiral'dan açıklama gelmişti

Gol attığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Merih Demiral, “Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim. Öyle bir şey yapmak istedim, yaptığımdan dolayı çok da mutluyum. Bütün taraftarlarımız bizimle gurur duyuyor. Tribünde görmüştüm yapan taraftarlarımızı, onları gördükten sonra daha çok yapasım geldi, çok mutluyum” ifadelerinde bulundu.


Yorum Yazın