Uğur Karakullukçu: Galatasaray'ın gizli başkanı, Dursun Özbek'i yöneten kişi Eray Yazgan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uğur Karakullukçu: Galatasaray'ın gizli başkanı, Dursun Özbek'i yöneten kişi Eray Yazgan
Abone ol
Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Youtube kanalında Young Boys maçı sonrası yaptığı açıklamalarda “Galatasaray'ın gizli başkanı Eray Yazgan. Dursun Özbek'i yöneten kişi. Dursun Bey, bu sekreterinizden vazgeçin. Eray Yazgan, onun kankası ve Eray Yazgan’ın haftada bir buluştuğu birtakım taraftarlar var. Bunlar kulübü dizayn ediyorlar.” dedi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Young Boys'a elenmesinin ardından Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu kişisel Youtube kanalında kulübe dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Uğur Karakullukçu’nun açıklamaları şöyle:

“Galatasaray'ın gizli başkanı Eray Yazgan. Dursun Özbek'i yöneten kişi. Dursun Özbek adına karar alan kişi. Dursun Özbek’in kararlarını değiştirecek kudrete sahip olan sekreter Eray Yazgan.  Dursun Bey, bu sekreterinizden vazgeçin. Eray Yazgan, onun kankası ve Eray Yazgan’ın haftada bir buluştuğu birtakım taraftarlar var. Bunlar kulübü dizayn ediyorlar. Bu kişiler, Dursun Özbek’i yönetiyorlar. Mesela bir karar oluyor, bunlar bir şeyler söyleyip başkanı vazgeçirtiyor. Young Boys maçından 3 saat önce Galatasaray hesabından yayınlanan açıklamayı Alper Narman önünüze koyup 'Bunu yayınlayın' dedi mi? En az 3 yöneticiye sormadan bu açıklama yayınlandı.”

Uğur Karakullukçu’nun açıklamalarından diğer başlıklar şöyle:

“Sekreter Eray Yazgan komisyon paraları ile kendisine şoförlü Mercedes aldı.

Galatasaray takımına hayali ‘spor okulları gezisi’ adında faturalar çıkarılıp para alınıyor.

Eray Yazgan her hafta Sebahattin Şirin ile buluşuyor.”


“REZİLLİKLERİNİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEK İÇİN TRANSFER YAPACAKLAR”

"Transfer yapacaklar göreceksiniz, kendi rezilliklerini kepazeliklerini skandalların üstünü örtmek için. Fatih Altaylı’ya buradan teşekkür ediyorum; ortaya çıkardığı kepazelikleri ki ben onun arkasını getireceğim." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da 56 milyon euro'luk bilet vurgunu mu yapıldı?

Fatih Altaylı: Galatasaray'da birtakım isimlerin kulüpten para çaldığı iddia ediliyor
 


Yorum Yazın