Ünlü Astrolog Dinçer Güner: Aşkın kölesi olmaya hazır mısın?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ünlü Astrolog Dinçer Güner: Aşkın kölesi olmaya hazır mısın?
Abone ol
Ünlü Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Venüs'ün Başak burcunda olduğunu belirterek, "Aşkın kölesi olmaya hazır mısın?" ifadelerini kullandı.

İşte Dinçer Güner'in o paylaşımı;

"AŞKIN KÖLESİ OLMAYA HAZIR MISIN? - VENÜS BAŞAK BURCUNDA!

Bugün itibari ile Venüs başak burcuna geçiş yapacak ve 29 Ağustosa kadar seyahat edecek.

İlişkilerinizde ve günlük yaşamınızda daha dikkatli ve özenli olmanıza yardımcı olacak bu dönem.  Sevdiklerinize olan yaklaşımınızı daha dikkatli ve düşünceli hale getirecek. Küçük ama anlamlı jestler, sevdiğiniz insanlara ne kadar değer verdiğinizi göstermek için çaba sarf edeceksiniz.

Belki partnerinizin sevdiği bir yemeği hazırlamak, onun ihtiyacı olan bir konuda yardım etmek ya da sadece onunla kaliteli zaman geçirmek bu dönemde ön plana çıkabilir. Detaylara verdiğiniz önem, ilişkinizi daha da güzelleştirebilir.

Bazen abartıp aşkın kölesi durumuna da düşebiliriz. Yeni başlayan ilişkilerin daha sessiz ve temkinli bir şekilde ilerleyeceği bir zaman dilimidir bu. Bu yüzden birinden hoşlanıyorsanız üzerine atlamadan, korkutmadan yaklaşmakta yarar var. İlişkiler biraz daha utangaç ve çekinik ilerleyebilir, yeni başlayanlar. Venüs Başak burcunda iken, ilişkilerin ana teması aslında "Yarar sağlamak" üzerine olacaktır. Salt duygu ve romantizm dinamiği ile başlamaz. Elbette bu dönem birilerini beğenmek pekte kolay olmaz. Başağın ayrıntıcı ruhu Venüs ile birleştiğinde, ilişkilerde fazlası ile ince eleyip sık dokuduğumuz, armudun sapından üzümün çöpüne dikkat ettiğimiz bir dönem olur. Bazen de ilişkilerde dırdır etme ve eleştirme dozunu da arttırabilir bu etki.

Evinizde veya çalışma alanınızda küçük değişiklikler yaparak daha huzurlu ve ferah bir ortam yaratabilirsiniz. Belki de uzun zamandır ihmal ettiğiniz dolapları düzenlemek, gereksiz eşyalardan kurtulmak bu dönemde oldukça tatmin edici olacak. Çalışma masanızı yeniden düzenlemek, birkaç bitki eklemek ya da dekorasyonda değişiklikler yapmak bu dönemde sizi oldukça memnun edebilir.

Sağlıklı beslenme alışkanlıklarını benimsemek, düzenli egzersiz yapmak ve belki de bir sağlık kontrolünden geçmek bu dönemde öncelikleriniz arasında yer alabilir. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi geliştirmek ve daha verimli çalışmak için harika bir zaman. Detaylara verdiğiniz önem sayesinde projelerde daha başarılı olacak ve işinizde daha fazla takdir göreceksiniz.

Eğer evcil hayvanlarınız varsa, bu dönemde onlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Onlarla ilgilenmek, onları şımartmak ve onlarla olan bağınızı güçlendirmek için harika bir zaman. Ya da yeni bir patili dost edinmek için."


Yorum Yazın