Victoria's Secret modeli Bianca Balti kansere yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Victoria's Secret modeli Bianca Balti kansere yakalandı
Abone ol
Ünlü model Bianca Balti, sosyal medya üzerinden yumurtalık kanseri teşhisi konduğunu duyurdu. 40 yaşındaki Balti, uzun bir iyileşme sürecine girecek ancak pozitif bakış açısını koruyor.

Ünlü model Bianca Balti, sosyal medya hesabında yumurtalık kanseri teşhisi konduğunu duyurdu. Bir dönemin Victoria's Secret modeli olarak tanınan Balti, bu zor süreçte yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. 40 yaşındaki Balti, "Önümde uzun bir yol var ama bunun üstesinden geleceğimi biliyorum" dedi.

Balti, "Şimdiye kadar, kanser bana hayattaki engellere rağmen güzel şeylere tutunma şansı verdi" diyerek pozitif bir bakış açısına sahip olduğunu ifade etti. Üç kız çocuğuna sahip olan model, ameliyattan yeni çıktığını ve kemoterapiye hazırlandığını belirtti.

"Çok iyiyim, yemin ederim. Her şey için çok, çok, çok büyük umutlarım var. Benim için endişelenmeyin ve beni yakında çok sağlıklı göreceksiniz" diyen Balti, daha önce Vogue dergisine taşıdığı gen nedeniyle meme kanseri ve yumurtalık kanseri riskinin yüksek olduğunu açıklamıştı.

Balti, Dolce & Gabbana gibi lüks markalarla çalışmış ve 2005 yılında Victoria's Secret Fashion Show'da podyumda yürümüştü.


Yorum Yazın