Olgun Çelik yazdı:

Yozlaşma,Siyasi Çürüme ve Erken Seçim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yozlaşma,Siyasi Çürüme ve Erken Seçim
Abone ol

Hem devletin parasını, hem bebeklerin hayatını ÇALDILAR!

İnsanlığın hiç şüphesiz vazgeçilmez unsurlarından birisidir çalmamak.

Ülke öyle bir durumdaki bir çete çıkıyor ortaya; hem hırsız hem katil bunları yaparkende devletin kurumlarını boşaltarak vatana ihanet içinde.

Sistem o kadar çürümüş, yozlaşmış ki; bu çeteyi kadrolu ve alt-üst ilişkisi içerisinde sistematik bir çeteye dönüştürmüş. İçinde kimlerin olduğunun hiç bir önemi olmamalı,ortada bir Halk Düşmanlığı ile karşı karşıyayız. Ucu nereye dokunursa dokunsun bu halk düşmanlarının üzerine gidilmeli ve hesabı en ağır şekilde sorulmalıdır.

Dönem zor,karanlık ve sorunlarla dolu;

-Yeni doğan bebeklerimiz korunamıyor,

-Çocuklarımız korunamıyor

-Kadınlarımız korunamıyor

-Barınaktaki hayvanlarımız bile korunamıyor.

Güzel ülkemizin dört bir yanı yangın yeri; Hukuk ve adalet olmaz veya bu unsurların yükümlülükleri yerine getirilmez ise;

Organ mafyaları, Uyuşturucu çeteleri, silah kaçakçılığı çeteleri, insan kaçakçılığı çeteleri, yasadışı bahis çeteleri, siber hırsızlık çeteleri ve beşli-onlu-yüzlü çeteleri kendi koydukları  kanunları uygular ve sektör kendi içinde kontrolsüz bir güç olarak şebekeleşir.

Siyasetin öncüleri hayal satmak ve oluşan iradelere ipotek koymak yerine,ciddi bir kararlık ve mücadele ışığında şebekeleşmeye geçit vermeyecek her türlü adımı atmakla yükümlüdür.Bu adımlar atılmıyor veya atılıyor sonuç alınmıyor ise sistem çürümüş yeni bir yönetim mekanizması oluşması gerekliliği doğmuş demektir. Şimdi bardağı taşıran son nokta haline gelmiş bu durum neticesinde:

Acilen gereği yapılmalı,yetkililer istifa etmeli ve erken seçime gidilmelidir. 

Toplumun vicdanında derin bir iz bırakmış bu durumun oylama kararını  “Halk Düşmanlarına” karşı “Halk” kendisi vermelidir.

CHP 28. Dönem İstanbul Mv.Adayı
CHP Eski İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı


Yorum Yazın