Yusuf Yiğit Duman’dan başarılı atak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yusuf Yiğit Duman’dan başarılı atak!
Abone ol

Rap müzik sanatçısı Yusuf Yiğit Duman, yeni teklisi “ Yusuf Yiğit Duman, Sincerely “ ile gündemde.

HİT OLDU

Yusuf Yiğit Duman geçtiğimiz günlerde yabancı dildeki şarkısı Yusuf Yiğit Duman, Sincerely’i piyasaya sürdü. Şarkı çok hızlı bir ivme yakaladı ve henüz ilk gününden listeleri altüst etti. Spotify dünya genelinde Litvanya ve Lüksemburg’da TOP 50’ye giren şarkı, 1.000.000 dinlenme barajını aştı ve YouTube’da da yoğun tıklanma aldı.

DAHA YENİ BAŞLIYORUZ

Sanatçı, “ Daha yeni başlıyoruz. “ yorumu yaparak parçanın dünya gündemini çok uzun süre meşgul edeceğinin sinyalini verirken, hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını aktardı. Ekibinin dört koldan teklif ve çalışma görüşmeleriyle ilgilendiğini, aynı zamanda management takımının da sıkı meşguliyette olduğunu bildirdi. Yiğit Duman, bugüne kadar çıkardığı birçok parçasında TOP listelerini deyim yerindeyse “ eskitti. “ Her projesi ayrı gündem olan sanatçıya dünya genelinde yoğun bir destek, ilgi ve alaka var. Yabancı insanlar da rapçinin kendi ülkelerinde konser vermesini istiyor ve bunu sıklıkla dile getiriyorlar.

ÇOK ÜSTÜNE DÜŞTÜK

Rapçi, “ Yusuf Yiğit Duman, Sincerely “ nin üzerine çok düştüklerini ve uzun süredir üzerine düşündükleri bir proje olduğunu paylaştı. Şarkının görsel kapak çalışmasını da kendi alanının en iyisi olan illüstratör Cihan Engin’in üstlendiğini açıkladı. Verdikleri emeğin karşılığını almaya başladıklarını söyleyen Yiğit Duman, daha önlerinde uzun bir yol olduğunu ve henüz şimdiden yabancı müzik şirketlerinin, haber kanallarının ve sosyal medya sayfalarının kendisiyle ve son teklisiyle ilgilendiğini belirtti. Şarkının çıktığı günden bu yana her tarafta simasını gördüğümüz sanatçı emin adımlarla zirveye doğru ilerlemeye devam ediyor.


Yorum Yazın