İstanbul
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9846 %0.25
37,3440 %-0.13
99.846,00 %1.598
3.313,34 0,52
Ara
Muhalif. HABERLER Ali Dağı Kalkış Pisti yenileniyor

Ali Dağı Kalkış Pisti yenileniyor

Ali Dağı Kalkış Pisti yenileniyor

Okunma Süresi: 1 dk

Kayseri'nin Talas Belediyesi ev sahipliğinde yamaç paraşütü ve yelken kanat gibi uluslararası spor organizasyonlarının gerçekleştirildiği Ali Dağının zirvesinde pist düzenleme çalışması başladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Ülkemizdeki en önemli hava sporu merkezlerinden birisi olan yaklaşık 2 bin rakımlı Ali Dağı’nda Kayseri'nin Talas Belediyesi tarafından Türkiye Hava Sporları Federasyonu ile birlikte gerçekleştirilecek olan Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası öncesi kalkış pisti yeniden düzenleniyor.

Kalkışların daha güvenli ve konforlu hale gelmesi adına yapılan çalışmalar kapsamında önce kepçe tarafından zemin düzenlemesi yapılıyor. Batı, kuzey ve doğu pistindeki bu çalışmaların ardından zemin sıkılaştırmasıyla birlikte kilit parke döşemesine geçilecek.

Her yıl Kayseri semalarının rengarenk olduğu ve bu sene 6-12 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyona öncesi yürütülen çalışmalarla sporcular daha rahat ve güvenli bir kalkış yapma imkanına sahip olacak.

Yurt içi ve yurt dışından yüzlerce sporcunun katılacağı yarışmaya daha iyi imkanlara ev sahipliği yapılmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *