İstanbul
Kapalı
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,9289 %0.23
37,0844 %-0.37
98.434,79 %-0.532
3.256,69 0,88
Ara
Muhalif. HABERLER Alim Işık Kütahyalılarla iftarda buluştu

Alim Işık Kütahyalılarla iftarda buluştu

Alim Işık Kütahyalılarla iftarda buluştu

Okunma Süresi: 2 dk

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, iftar programları kapsamında Maltepe, Müderris, Hamidiye, Mecidiye ve Saray Mahalleleri için düzenlenen iftar yemeğinde hemşehrileriyle bir araya geldi.

KÜTAHYA (İGFA) - Ramazan ayında Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlikler, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve paylaşma içinde yaşanmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık da hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturmak için kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Eşi Fatma Işık ile birlikte Maltepe, Müderris, Hamidiye, Mecidiye ve Saray Mahallelerimiz için Atatürk Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programına katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “2019 yılında belediyemizin önünde başlattığımız geleneksel iftar sofrası buluşmalarımızı bu yıl mahallelerimizde vermeye karar verdik. Bu sene buruk bir Ramazan geçiriyoruz. Ülkemizin 11 ilini yakından etkileyen ve hepimizi üzen deprem felaketi nedeniyle o bölgede birçok insanımız mağdur oldu, hayatlarını kaybetti” ifadelerini kullandı.

RESSAM AHMET YAKUPOĞLU PARKI AÇILIYOR

Mahalleleri çok önemsediklerini belirten Başkan Işık, “Şehrimizin en kıymetli mahallelerinden olan bu mahallelerimizin ortak mekânı Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkımızı çok yakında inşallah açacağız. Hem kafeteryasıyla hem gezinti alanlarıyla hem de oturma alanları ve çay bahçesiyle bu güzel mekâna sizleri kavuşturacağız. Tek isteğimiz var sizlerden. Bu tür belediyemizin yaptığı ve hepimizin ortak paralarıyla ortaya çıkarılan eserlere sahip çıkalım” dedi.

İftar programına; MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda Kütahyalı katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *