İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4293 %0
39,4614 %0.2
3.417,87 % -0,12
88.709,62 %-0.772
Ara
Muhalif. HABERLER ARNİAD’dan uluslararası temaslar

ARNİAD’dan uluslararası temaslar

ARNİAD’dan uluslararası temaslar

Okunma Süresi: 2 dk

Bursa’daki Arnavut kökenli iş insanları tarafından kurulan Arnavut İş İnsanları Derneği (ARNİAD), kısa sürede içerisinde hem ulusalda hem uluslararası arenada önemli çalışmalara imza atıyor.

BURSA (İGFA) - Arnavut kökenli iş insanlarının Bursa’da kurduğu ARNİAD, hem ulusalda hem de uluslararası arenada önemli işlere imza atıyor.

Kuruluşunun üzerinden bir yıl gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen pek çok etkinliğin ve çalışmanın altına imza atan ARNİAD, bu kez de Türkiye’yi Avusturya’da temsil etti.

Arnavut İş İnsanları Birliği'nin Avusturya'da gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Bican, Bayram Taşocak, gerçekleştirdikleri önemli temasların ardından yurda döndü.

Avusturya’daki görüşmelere dair açıklamalarda bulunan ARNİAD Başkanı Gökhan Biçen, “Buradaki temaslar kapsamında; Birlik Başkanı Yll Bllakaj, Büyükelçi Lulzim Pllana, Priştina Belediye Başkanı Përparim Rama, Usaid sorumluları ve  Balkanlardan gelen iş insanları ile görüşmeler sağladık. Görüşme gerçekleştirdiğimiz isimleri şehrimize, Bursa’mıza davet ettik. Umuyorum ki bu gerçekleştirdiğimiz görüşmeler çok başarılı iş anlaşmalarına dönüşecektir. Arnavut İş İnsanları Birliği’ne üye derneklerle olan kültürel faaliyetler ve iş insanlarıyla olan ticari ilişkilerimizi geliştirmek adına daha sık bir araya gelmeyi kararlaştırdık. Bu görüşmeler neticesinde işbirliklerimiz giderecek artacak" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *