İstanbul
Orta şiddetli yağmur
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,3058 %0.07
37,9670 %0.06
95.467,46 %-0.437
3.424,09 0,08
Ara
Muhalif. HABERLER Artık yoğun bakım üniteleri de var!

Artık yoğun bakım üniteleri de var!

Artık yoğun bakım üniteleri de var!

Okunma Süresi: 2 dk

Karabağlar Belediyesi, sokakta yaşamlarını sürdüren can dostlarımızı unutmuyor!

Karabağlar Belediyesi, “hayvan dostu kent” yaklaşımı kapsamında sokaktaki can dostlarımız için çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Uzundere'deki Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Hayvan Sağlığı Merkezi'nde açılan tam donanımlı ameliyathane ve merkezi sterilizasyon sistemine yoğun bakım ünitesi de eklendi. Böylece hizmetin kalitesi bir üst noktaya taşındı.

Karabağlar Belediyesi, sokaktaki sahipsiz hayvanlar için Uzundere, Nazım Hikmet veya Üçyol Uğur Mumcu Parkı olmak üzere 3 noktadaki Hayvan Sağlığı Merkezi'yle hizmet veriyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün de bulunduğu Uzundere'deki merkeze geçen yıl tam donanımlı ameliyathane ve sterilizasyon sistemi kazandırılmıştı. Can dostlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için tesise yoğun bakım ünitesi de eklendi. Yoğun bakım ünitesinde tam otomatik oksijen konsatatörlü, ısı ayarlı, uzaktan sensörle kontrol edilebilen yoğun bakım kafesleri yer alıyor.

Hizmet kalitesi artırıldı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, insanlar gibi sokaktaki hayvanların da yaşamlarını sürdürürken türlü zorluklarla karşılaştıklarını vurguladı. Yaşadıkları sıkıntıları çözmek ve dünya standartlarında sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak istediklerini belirten Başkan Selvitopu, “Bu anlayışımız doğrultusunda geçen yıl Uzundere'deki merkezimizde örnek bir yatırımı devreye almıştık. Bütçe olanaklarımız ölçüsünde tesisi geliştirerek, hizmetin kalitesini artırıyoruz. Bu bakış açısıyla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.



Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *