İstanbul
Az bulutlu
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4678 %0.08
38,3511 %0.48
88.964,49 %-7.264
3.439,57 -0,49
Ara
Muhalif. HABERLER Asfaltsız köy yolu kalmadı! Alkışlar Ordu’ya

Asfaltsız köy yolu kalmadı! Alkışlar Ordu’ya

Asfaltsız köy yolu kalmadı! Alkışlar Ordu’ya

Okunma Süresi: 2 dk

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ulaşım hamlesi ilçelerin konforunu arttırıyor. Yüzlerce noktada, binlerce kilometre alt yapı ve ulaşım çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi Kumru ilçesinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ederek, yılların hayalini gerçeğe dönüştürüyor.

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4.5 yılda yaklaşık 75 milyon liralık ulaşım yatırımı gerçekleştiği Kumru ilçesinin önemli bağlantılarından biri olan 6 km uzunluğundaki Yalnızdam, Tekke ve Güneycik mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

2 KM’SİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

İlçenin 3 mahallesinin yanı sıra Fatsa ilçesi Beyceli mahallesi halkı tarafından da kullanılan 6 km’lik yolun kısa süre önce başlayan çalışmalar kapsamında 2 km’lik bölümünde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Kumru Yalnızdam Mahalle Muhtarı Ahmet Karar ve vatandaşlar böyle bir hizmeti ilçeleriyle buluşturan Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.

Vatandaşlar açıklamalarında “Büyük bir hizmet. 5-6 tane mahalleye bağlantı sağlayan önemli bir güzergahtı. Öncesinde bu yolu kullanan araçlar perişan oluyordu. Kalite açısından da iyi bir yol hizmeti hayata geçiriliyor. Çok yeterli bir yol, yapanlardan Allah razı olsun. Böyle bir hizmeti bizlere sunduğu için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *