İstanbul
Hafif yağmur
17°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6293 %-0.03
40,0278 %0.31
3.530,98 % 0,41
84.147,91 %0.293
Ara
Muhalif. HABERLER ’Asla Geç Değil’ tiyatro oyunu büyük alkış topladı

’Asla Geç Değil’ tiyatro oyunu büyük alkış topladı

’Asla Geç Değil’ tiyatro oyunu büyük alkış topladı

Okunma Süresi: 2 dk

Senaryosunu Emine Öney’in yazdığı ve yönettiği “Asla Geç Değil” tiyatro oyunu seyirci ile buluştu. Tiyatro oyununu, Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Sanat Gönüllüleri Tiyatro Topluluğu tarafından Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda sergilenen tiyatro oyunu sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

Yönetmen yardımcılığı koltuğunda Gülsun Tunçer ile Salihcan Kılınç’ın oturduğu iki perdelik oyun, İstanbul’da yaşlı bir çiftin evine iki öğrencinin gelmesinden sonra hayatlarında yaşanan değişimi anlatıyor.

Yaşlı çiftin komşularıyla bir yetenek yarışmasına girerek, birincilik ödülünü kazanmalarını anlatan oyun, salonu dolduran sanatseverlerden büyük alkış topladı. 1960, 1970, 1980 ve 1990’lı yıllara ait şarkılardan da kesitlerin sunulduğu oyunu izleyenler şarkılara alkışlarla eşlik etti.

Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş, oyun sonrasında yaptığı açıklamada, “Emine Öney’in yazıp yönettiği oyun çok anlamlı ve güzeldi. Kemer Belediyesi olarak Kemer’de sanatsal faaliyetleri desteklemeye devam edeceğiz. Tiyatro oyununda emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Emine Öney ise desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Tıraş ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin’e teşekkür etti.

Oyun sonrası Başkan Vekili Tıraş ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin oyunculara çiçek verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *