İstanbul
Orta şiddetli yağmur
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4456 %-0.15
38,2482 %0.9
3.376,24 % 0,79
86.012,00 %-8.304
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Altay Konyalı Sporseverleri Milli Takıma Destek Olmaya Davet Etti

Başkan Altay Konyalı Sporseverleri Milli Takıma Destek Olmaya Davet Etti

Başkan Altay Konyalı Sporseverleri Milli Takıma Destek Olmaya Davet Etti

Okunma Süresi: 2 dk

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye’nin Letonya ile Konya’da oynayacağı maç dolayısıyla A Milli Futbol Takımımıza başarılar diledi. Konya’nın Milli Takımımıza her zaman uğurlu geldiğini belirten Başkan Altay, Konyalı sporseverleri 15 Ekim Pazar günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak maçta Milli Takımımıza destek olmaya çağırdı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye ve Letonya arasında Konya’da oynanacak maç için A Milli Takıma başarılar diledi. 

A Milli Futbol Takımımızın daha önce Konya’da önemli zaferler kazandığını anımsatan Başkan Altay, millilerin 15 Ekim Pazar günü bir kez daha Konya’da kritik bir sınav vereceğini dile getirdi.

Gruptaki konumu itibariyle Konya’da oynanacak Letonya maçının büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Altay, “Daha önce şehrimizde oynanan Fransa, Hollanda ve İzlanda maçlarında olduğu gibi Letonya maçında da Konya olarak Milli Takımımızı en güzel şekilde ağırlayacağız. Konya, milli takımımıza her zaman uğurlu geldi. Takımımız inşallah bu sefer de alacağı galibiyetle ülkemizi gururlandıracak. Milli Takımımızın başarısı için Konya olarak tüm kalbimizle destek vereceğiz. Sporcularımızın azim ve yetenekleriyle bu zorlu maçtan da başarılı bir sonuç alacağına yürekten inanıyoruz. Türkiye'nin gururu olan milli takımımıza Letonya karşısında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Başkan Altay, biletleri satışa çıkan Türkiye-Letonya Avrupa Şampiyonası Grup Eleme müsabakasının 15 Ekim Pazar günü 21.45’te Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda oynanacağını belirterek, tüm Konyalı futbolseverleri Milli Takıma destek olmaya davet etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *