İstanbul
Parçalı bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6753 %0.09
40,0531 %0.19
3.516,44 % -0,05
84.330,52 %0.189
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Altay Turizm Paydaşlarıyla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Başkan Altay Turizm Paydaşlarıyla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Başkan Altay Turizm Paydaşlarıyla Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Okunma Süresi: 2 dk

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanları ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kuruluşların temsilcileriyle turizm değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Altay, “Her alanda olduğu gibi turizmde de her geçen gün güçlenen şehrimizin bu alandan aldığı payı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehirde faaliyet gösteren turizm paydaşlarıyla değerlendirme toplantısı düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Çatalhöyük Tanıtım ve Karşılama Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Altay ile birlikte; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile Konya’da turizm alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. 

“ORTAK AKIL VE İSTİŞARE KÜLTÜRÜMÜZLE KAZANAN KONYA’MIZ OLUYOR”

Turizmin canlanması ve şehrin kültürel zenginliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla düzenlenen toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Altay, “Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Etkinliklerinin ardından merkez ilçe belediye başkanlarımızla ve şehrimizde turizm alanında faaliyet gösteren paydaşlarımızla bir araya geldik. Her alanda olduğu gibi turizmde de her geçen gün güçlenen şehrimizin bu alandan aldığı payı artırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *