İstanbul
Kapalı
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6120 %0.06
39,7263 %-0.37
3.464,59 % 0,37
82.547,09 %-1.484
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Çalık ikinci dönem için yola çıktı

Başkan Çalık ikinci dönem için yola çıktı

Başkan Çalık ikinci dönem için yola çıktı

Okunma Süresi: 3 dk

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,  2024’te yapılacak yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Başkan Çalık, coşkulu bir kalabalığın eşlik ettiği başvuru sırasında yaptığı konuşmada, “Birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmak için adaylık başvurusunda bulundu. CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na gelen Başkan Çalık, aday adaylığı dosyasını CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş’a teslim etti. Başvurusu sırasında; Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beylikdüzü Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, parti üyeleri ve sivil toplum kuruluşları Başkan Çalık’ı yalnız bırakmazken Beylikdüzü halkı da alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde büyük destek verdi.

 

“Halka hizmette İstanbul’un 39 ilçesiyle yarış halindeyiz”

Konuşmasında Beylikdüzü’nün Cumhuriyet’in şehircilik anlamındaki başarı öykülerinden biri olduğunu ifade eden Çalık, “Cumhuriyetin değerlerine, halka ve kendine güvenen yönetimlerin neler başarabileceğinin nüvesidir Beylikdüzü. Önce sosyal adalet dedik. Çünkü milletimiz her alanda adalet istiyor. Biz bu talebi duyduk ve tüm yerel yönetim aklımızın içine, Beylikdüzü aklına adaleti işledik. ‘Bugüne nefes yarına umut’ dedik. Sosyal adalet için çalıştık. Ailelerimizin huzurla yaşadığı örnek bir ilçe olduk. Çok çalıştık. Verimli çalıştık. Halk için çalıştık. Hak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Yolumuz uzun, yapacak çok işimiz var ve az sandığımız zamanı uzatmalıyız. Göreceksiniz kalan 4 ayımızı bir yıl gibi yaşayacak ve yaşatacağız. 4 ayda Güzel Beylikdüzümüze yeni eserler katacağız. Halka hizmette İstanbul’un 39 ilçesiyle yarış halindeyiz ve çok net söyleyeyim ki en iyisi olmaya talibiz” şeklinde konuştu.

 

“Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz”

Vatandaş ayrımı yapmaksızın herkese eşit hizmet götürdüklerinin altını çizen Çalık, konuşmasının devamında ise “Kimsenin dışarda kalmış hissetmesine izin vermedik. Makam için siyaset yapmadık, makamları halka hizmet için kullandık. Çalışmak ve üretmek ne şekilde olursa olsun güzeldir, kutsaldır. Biz çalıştıkça Beylikdüzü güzelleşecek, Beylikdüzü güzelleştikçe biz daha çok çalışacağız. Liderimiz, ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere mirası muasır medeniyetlerin ötesine geçmek. Beylikdüzü’nde ortaya koyduğumuz model ile yerel yönetimler eliyle toplumsal değişimin ve uzlaşının başarılabileceğini ortaya koyduk. Bu model Cumhuriyetimizin mayasında yer alan halkçılık ve devletçilik ile beslendi. Birlikte çalışacak ve birlikte başaracağız. Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *