İstanbul
Az bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5258 %0.18
37,9814 %-0.3
3.349,90 % -0,49
84.595,06 %2.602
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Dündar: “Gurabahane-i Laklakan kültürünü yaşatıyoruz”

Başkan Dündar: “Gurabahane-i Laklakan kültürünü yaşatıyoruz”

Başkan Dündar: “Gurabahane-i Laklakan kültürünü yaşatıyoruz”

Okunma Süresi: 2 dk

Osmangazi Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında gerçekleşti.

BURSA (İGFA) - Osmangazi Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce Başkan Dündar, meclis üyelerine Osmangazi Belediyesi’nin Eylül ayında yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile ilgili yaptığı konuşmada dünyada hayvan haklarının konuşulmadığı bir dönemde dünyanın ilk hayvan hastanesinin Bursa’da hizmete açıldığına dikkat çekti.

Başkan Dündar, “Bursa’mızda 19.yüzyıldaGurabahane-i Laklakan olarak kurulan dünyanın ilk hayvan hastanesi ile başlayan bu kültürü, Avrupa’nın en büyük Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ile yaşatıyoruz. 114 dönümlük arazi üzerine kurulan bu merkezimizde, tedavi ve yoğun bakım üniteleri, laboratuvarlar, ultrason ve röntgen odaları, karantina alanları gibi bölümleriyle tam bir klinik hizmeti veriliyor. Türkiye’de bu şekilde hizmet veren başka bir tesis yok" diye konuştu.

Başkan Dündar, Ekim ayı içerisinde Cumhuriyetin 100’üncü yaşının kutlanacağını da hatırlatarak, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlayacağız. İnşallah, cumhuriyeti nice 100 yıllara daha güçlü bir şekilde taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine atanan Adnan Kurtuluş ile yeni görev seçilen MHP Osmangazi İlçe Başkanı Kerim Gürsel Çelebi ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten’e de görevlerinde başarılar diledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *