İstanbul
Kapalı
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,5258 %0.18
37,9814 %-0.3
3.349,90 % -0,49
84.070,00 %-0.755
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Mesut Ergin’den Aşevi’ne Öğle Yemeği Ziyareti

Başkan Mesut Ergin’den Aşevi’ne Öğle Yemeği Ziyareti

Başkan Mesut Ergin’den Aşevi’ne Öğle Yemeği Ziyareti

Okunma Süresi: 1 dk

Ayvalık Belediyesi'nin yoksul ve ihtiyaç sahibi 650 haneye sıcak yemek yapıp, ulaştıran Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Aşevi bu kulvarda hem rekora koşuyor hem de takdir topluyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin habersiz olarak gidip, öğle yemeğini yediği Aşevi’nde hem denetimlerde bulundu hem de emekçileri çalışmalarından dolayı kutladı.

365 gün 650 haneye sıcak aş ulaştıran Ayvalık Belediyesi Aşevi’nin sürpriz konuğu olan Başkan Mesut Ergin çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her sabah 6.30’da kaynayan kazanlardaki iki öğün yemek ve yanında hazırlanan ürünleriyle birlikte, saat 11’de ihtiyaç sahibi evlere doğru yola çıkan paketler, 3 ekiple Altınova’dan Cunda Adası’na Ayvalık’a Küçükköy’e ve her bölgeye saat 14’e kadar dağıtılmış oluyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların her daim yanında olmayı başaran Ayvalık Belediyesi ve Başkan Mesut Ergin, Aşevi’nin hayırsever vatandaşların destekleriyle büyüdüğünü ifade ederek, destek veren herkese teşekkürler etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *