İstanbul
Parçalı bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,4662 %0.03
38,3550 %0.21
84.617,37 %-4.203
3.421,13 0,09
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Şahin ’GastroANTEP’ çalışmalarını anlattı

Başkan Şahin ’GastroANTEP’ çalışmalarını anlattı

Başkan Şahin ’GastroANTEP’ çalışmalarını anlattı

Okunma Süresi: 2 dk

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Meclisi’nin 2023 Yılı Eylül Ayı Dönem Toplantısı’nın 1’nci Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in başkanlığında toplandı.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep'te Meclis toplantısı öncesi GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin içeriği hakkında meclis üyelerine bilgilendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin; Gaziantep’te dirençli şehir, ekonomi, yönetişim, toplum, çevre, güvenli şehir, altyapı gibi konularda yürütülen çalışmalara değinerek Gazi şehrin jeopolitik önemi, imkanları Gaziantep’in tarih ve kültüründe yemeğin öneminden bahsetti.

Büyükşehir Meclis Salonu’ndaki toplantının gündemi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen Gastronomi Festivali ve Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle birleştirilen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali oldu.  Bu kapsamda 16-24 Eylül tarihleri arasında GBB’ye bağlı hizmet veren tüm müzeler festival boyunca saat 08.30 ve 21.00 saatleri arasında ücretsiz olacak.

Geçmiş yıllarda yapılan GastroANTEP’in kentte yarattığı başarılara değinen Fatma Şahin bu yılki festival programının içeriğinden söz etti. 16-24 Eylül tarihlerinde yapılacak GastroANTEP Kültür Yolu Festivali için toplamda 80 bin metrekarelik alanda yaptığı çalışma, kısa sürede tamamlanacak.

100 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE NAKDİ YARDIM YAPILACAK

Bu arada Gaziantep’te faaliyet gösteren Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na bağlı 100 amatör spor kulübüne 5 milyon TL nakdi yardımın yapılması hakkında karar verildi.

Meclis maddelerine göre Gaziantep ve Tataristan Cumhuriyeti’nin Başkenti Kazan şehri arasında kardeş şehir ilişkisinin kurulması ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gereken tüm girişimlerin yapılması hakkında Fatma Şahin’e yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *