İstanbul
Rain and snow
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6588 %0.03
40,0680 %0
3.576,49 % 1,14
82.375,79 %-0.909
Ara
Muhalif. HABERLER Başkan Taban Minik Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Taban Minik Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Başkan Taban Minik Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Okunma Süresi: 2 dk

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde eğitim alan minik öğrencilere karnelerini Belediye Başkanı Alper Taban takdim etti.

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kreşinde karne heyecanı yaşandı. 3 sınıf ve 31 öğrencinin eğitim gördüğü Beşinci Mevsim Kreşinde düzenlenen karne töreninde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban minik öğrencilere karnelerini takdim ederek ilk karne heyecanlarına ortak oldu.

 

İNEGÖL'ÜN SICAK YUVASI; BEŞİNCİ MEVSİM KREŞİ

Öğrenciler ve velilerin katıldığı törende Belediye Başkanı Alper Taban da miniklerin karne heyecanına ortak oldu. Eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle yarıyıl tatiline girildiğini söyleyen Başkan Alper Taban, ‘’Burada da sıcak bir ev sıcaklığı oluştuğunu ve memnuniyeti görebiliyoruz. Çocuklarımızı da ziyaret ettim dönem içerisinde. Ben çalışma arkadaşlarımıza yıl boyunca verdikleri emek için teşekkür ediyorum. Siz değerli velilerimize de çocuklarınızı güvenip bizlere emanet ettiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler her bir çocuğumuza kendi evladımız gibi yaklaşarak eğitimlerini almaları noktasında gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizin hayata iyi hazırlanması hususunda anne babalarımız gibi bizler de çaba harcıyoruz. Bugün de evlatlarımız karne alıyorlar. Heyecanlılar. Bizler de bu heyecana ortak olmak istedik. Önemli olan burada verilen karnelerden ziyade çocukların hayata hazır olması. Ben çocuklarımızı da kutluyorum ve iyi tatiller diliyorum” dedi.

Konuşma sonrası minik öğrencilerin karnelerini Başkan Alper Taban takdim etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *